foto

Brandon Maggart

  • nar. 12.12.1933 (84 let)
    Carthage, Tennessee, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Spiritual Warriors
2003 Svůdníkovo desatero
2001 Žít ve strachu
2000 Mars and Beyond
May Day
1994 Outlaws: The Legend of O.B. Taggart
1992 Kandidátka na první dámu (TV film)
1990 Daughter of the Streets (TV film)
1989 Dream Date (TV film)
1983 Running Out (TV film)
1982 Svět podle Garpa
1981 Purlie (TV film)
1980 Man That Corrupted Hadleyburg, The (TV film)
Oblečen na zabíjení
Vánoční zlo
1979 My Old Man (TV film)
1970 Magic Garden of Stanley Sweetheart, The
1961 Armored Command

TV seriály

1999 Čmuchalové (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Vanishing Acts (S05E19)
1997 Ženatý se závazky (TV seriál)
Show strýčka Dudleyho (S11E18)
1996 Ochránce (TV seriál)
1995 Simon (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Tady se děje zázrak (S02E10)
1994 Ellen (TV seriál)
1993 Bakersfield P.D. (TV seriál)
Boy Meets World (TV seriál)
Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
1990 Babes (TV seriál)
1989 Chicken Soup (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Jennifer Slept Here (TV seriál)
Oh Madeline (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1961 Car 54, Where Are You? (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)

TV pořady

1986 The New Hollywood Squares (TV pořad)
1969 Sezame, otevři se (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace