Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slavná spisovatelka Aggie Snowová a kandidát na prezidenta Hugh Hathaway se vzájemně sblíží. Přestože mu šéf volebního štábu známost rozmlouvá, senátor je rozhodnutý požádat svou lásku o ruku. Pak se ale objeví zdánlivě neškodný vroubek z její minulosti. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Arach.No 

všechny recenze uživatele

Neobratně vypointovaný špatný vtip. Asi tak bych shrnul Running Mates. Diane Keaton hraje roli přesně takovou, jakou bych od ní očekával. Rozhodně ne v tom dobrém slova smyslu. Ed Harris na mně působil až nepříjemně a z politiky si tento film nevzal skoro nic. Dívat se na Špinavé triky není ani trochu zábava, což je u komedie docela problém. Skutečnost, že většina vtipů vyzní naprázdno, do ztracena, nebo v nich divák vtipy ani nerozpozná je sama o sobě "zárukou kvality". Tento film bych nedoporučil asi nikomu. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Ed Harris s Dianou Keaton si padnou do noty od prvního okamžiku a vedle klidného a chladného Eda je Diane velmi příjemnou vzpruhou nejen pro celý film (a její malé domácí video také). Příjemný film, který rozhodně není prvoplánovitý slaďák bez jediného zajímavého okamžiku, ale spíše naopak slušným pohledem do možného problematického vztahu s trochou nadhledu. ()

CheGuevara odpad!

všechny recenze uživatele

Nechutně šovinistická politická agitka, která nemá ani trošku nadhledu, natož nějakého romantického šarmu. Snímek Špinavé triky zastává své "zvrácené" hodnoty zcela prvoplánově a násilně. Film pro tradiční hodnoty rodiny a morálky za lepší svět, kdy muži vládnou ženám. Diane Keaton je zde pouhou pardoií na Annie Hallovou a Ed Harris zde předvádí, jak úžasný je americký prezident, manžel a hlavně člověk. Možná, že je celý film zručně natočený, ale obsahově se míjíme či dokonce jdeme opačnými směry. Optimistický blábol, zobrazující podřadnou úlohu ženy, není pro mě ničím jiným než filmovým odpadem a plýtváním filmovým pásem. ()

Austen 

všechny recenze uživatele

Diane Keaton a Ed Harris. Herecky dvojice snů. V reálu by takto příběh prezidenstského kandidáta těžko končil, ale humor a citová věrohodnost, kterou oba hlavní představitelé propůjčili svým postavám povyšuje toto dílo nad průměr. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama