foto

Achim Poulheim

  • nar. 25.10.1956 (62 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Schwarzbrot in Thailand (TV film)
2015 Frau Roggenschaubs Reise
2013 Vier sind einer zuviel (TV film)
2012 Die Mongolettes - Wir wollen rocken! (TV film)
Manche mögen's glücklich (TV film)
On je žena (TV film)
2011 Honba za Hannibalovým pokladem
2009 Berlin ´36
Es liegt mir auf der Zunge (TV film)
Jeptiška a komisař: Ukradený anděl (TV film)
Liebe Mauer
2008 Das Feuerschiff (TV film)
2007 Die Katze (TV film)
Prasátko Rudy
Von Müttern und Töchtern (TV film)
2006 Tod einer Freundin (TV film)
2005 Hölle im Kopf (TV film)
Láska pod africkým sluncem (TV film)
2004 Můj bratr je pes
2003 Die Frau des Architekten (TV film)
Místo činu - Červená karkulka (TV film)
2002 Am Ende der Hochzeitsnacht (TV film)
Familie XXL (TV film)
2001 Der Zimmerspringbrunnen
Dva životy mého otce (TV film)
Jako lovná zvěř (TV film)
Solange wir lieben (TV film)
2000 Die Frau, die einen Mörder liebte (TV film)
Todesflug (TV film)
1999 Millennium Love – Ich hab dich nie vergessen (TV film)
Verliebt in eine Unbekannte (TV film)
Verratene Freundschaft - Ein Mann wird zur Gefahr (TV film)
Wer liebt, dem wachsen Flügel...
1998 Ferkel Fritz (TV film)
1997 Diamanten küßt man nicht (TV film)
Rote Schakal, Der (TV film)
1996 Hvězdná výprava (TV film)
Zwei Leben hat die Liebe (TV film)
1995 Der Trinker (TV film)
Die Tote von Amelung (TV film)
Prinz zu entsorgen (TV film)
1994 Ein Letzter Wille (TV film)
Svens Geheimnis (TV film)
Um jeden Preis (TV film)
1993 Brandbilen som försvann
König & Consorten (TV film)
Maus und Katz (TV film)
1992 Letní album
1990 Land in Sicht
1988 Martha Jellneck

TV seriály

2014 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Lovehotel Traube (S03E10)
Spuk in Hengasch (S03E09)
Einer muss singen (S03E07)
další epizody (4)
1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1993 Wehner - Die unerzählte Geschichte (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

1989 Schulz & Schulz (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace