foto

Jeff White

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Moje tlustá řecká svatba 2
2008 Eating Buccaneers
2005 Naši otcové (TV film)
2004 Resident Evil: Apokalypsa
2003 Láskou praštěná

TV seriály

2018 Carter (TV seriál)
Kiki-Loki (S01E07)
2009 Být Erikou (TV seriál)
Plenty of Fish (S01E03)
2007 Little Mosque on the Prairie (TV seriál)
2003 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Nevyřešený případ (S02E04)
Queer as Folk (TV seriál)
Big Fucking Mouth (S03E09)
2001 Doc (TV seriál)
Tracker (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky