foto

Brandon Firla

  • nar. Calgary, Alberta, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Cubicle Warriors
I'll Follow You Down
2010 Nový začátek (TV film)
Skore - Hokejový muzikál
2009 At Home by Myself... with You
Než řekneš ano (TV film)
2008 Danielova dcera (TV film)
Svatební horečka (TV film)
Ten puberťák je pes!
2007 Loupení jehňátek (TV film)
2006 Man of the Year
2005 Ďábelský Santa
Dawn Anna (TV film)
2004 Hokejová máma
System of Units
Zavolej! Vzestup a pád Heidi Fleissové (TV film)
2003 Noví sousedé (TV film)
1998 Italian Lessons

TV seriály

2016 Prolhané krásky (TV seriál)
Where Somebody Waits for Me (S06E16)
New Guys, New Lies (S06E14)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
2010 Dan for Mayor (TV seriál)
Dívka odjinud (TV seriál)
2007 Little Mosque on the Prairie (TV seriál)
2006 Angelin tým (TV seriál)
Billable Hours (TV seriál)
2002 The 5th Quadrant (TV seriál)
2001 Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
Nováčkové (E04)
Tracker (TV seriál)

TV pořady

2007 The Jon Dore Television Show (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2010 Veverka Strašpytel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace