foto

Brandon Firla

  • nar. Calgary, Alberta, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vice
2013 Cubicle Warriors
I'll Follow You Down
2010 Nový začátek (TV film)
Skore - Hokejový muzikál
2009 At Home by Myself... with You
Než řekneš ano (TV film)
2008 Danielova dcera (TV film)
Svatební horečka (TV film)
Ten puberťák je pes!
2007 Loupení jehňátek (TV film)
2006 Muž roku
2005 Dawn Anna (TV film)
Ďábelský Santa
2004 Hokejová máma
System of Units
Zavolej! Vzestup a pád Heidi Fleissové (TV film)
2003 Noví sousedé (TV film)
1998 Italian Lessons

TV seriály

2019 Carter (TV seriál)
Harley Gets A Hole in One (S02E05)
2017 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Brushes with Celebrity (S09E08)
2016 Prolhané krásky (TV seriál)
Where Somebody Waits for Me (S06E16)
New Guys, New Lies (S06E14)
2014 Dívka odjinud (TV seriál)
Waves (S04E10)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
2010 Dan for Mayor (TV seriál)
2007 Little Mosque on the Prairie (TV seriál)
2006 Angelin tým (TV seriál)
Billable Hours (TV seriál)
2002 The 5th Quadrant (TV seriál)
2001 Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
Nováčkové (E04)
Tracker (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2010 Veverka Strašpytel (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 The Jon Dore Television Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky