foto

Min-seok Kim

  • nar. 24.1.1990 (29 let)
    Pusan, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gwangdaedeul
2017 Miok
2013 Moebius

TV seriály

2018 Aeganjang (TV seriál)
2017 Cheongchunsidae 2 (TV seriál)
Pigoin (TV seriál)
This Life is Our First (TV seriál)
2016 Dakteoseu (TV seriál)
Taeyangeui hooye (TV seriál)
2015 Hooayoo - hakgyo 2015 (TV seriál)
Sangsanggoyangi (TV seriál)
2014 Haiseukool - Reobeuon (TV seriál)
Huyujeung (TV seriál)
2012 Dakchigo kkotminnam baendeu (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 이불 밖은 위험해 (TV pořad)
2017 Balchikhan donggeo - binbang iteum (TV pořad)
2016 Kkonminam beuromaenseu (TV pořad)
2011 정글의 법칙 (TV pořad)
2010 Reonning maen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace