foto

Kristina Vlachová

  • nar. 4.5.1943 (76 let)
    Praha, Protektorát Čechy a Morava

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1980 A nebojíš se, princezničko? (TV film)
1976 Hra o jablko

Dokumentární

2008 Poselství Jana Palacha (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

1976 Hra o jablko

Dokumentární

2017 Anticharta, mechanismus loajality (TV film)
2006 Setkat se s filmem

Režijní filmografie

Dokumentární

2008 Poselství Jana Palacha (TV film)
2007 Boj o paměť národa
Jáchymovské peklo (TV film)
2006 Dračí setba (TV film)
Kauza Uherské Hradiště (TV film)
Lepoldov
2005 Cesty naděje
2002 Věž smrti
2001 Začít spolu
Zpráva o Králi Šumavy (TV film)
1997 Bez milosti (TV film)
1990 Jáchymovská stigmata (TV film)

TV pořady

2000 Cesty víry (TV pořad)
1993 Ta naše povaha česká (TV pořad)