foto

Oskar Hes

  • nar. 26.12.1998 (21 let)

Biografie

Student Konzervatoře a VOŠ Jaroslava Ježka (obor muzikál) již jako dítě účinkoval v muzikálech Golem, Polská krev nebo Carmen. Několikrát se objevil i na televizních obrazovkách – například v Kouzelné školce. Rád tančí a poslouchá hudbu. Pustina, v níž ztvárnil Filipa Paskowského, mu nabídla první velkou roli.

(HBO Europe)

Herecká filmografie

Filmy

2021 Bratři
Zátopek
2020 Anatomie zrady (TV film)
Bezduché chvíle (studentský film)
Bábovky
Město
2019 Bobři v plamenech (studentský film)
2018 Dukla 61 (TV film)

TV seriály

2019 Haunted (TV seriál)
Kult tyranie (S02E03)
2018 Haunted (TV seriál)
The Woman in White (S01E01)
Rédl (TV seriál)
Děs (E04)
Ivana (E03)
Komu se dá věřit? (E02)
další epizody (4)
Specialisté (TV seriál)
Cena za pravdu (S03E08)
2016 Pustina (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (7)

Hudební videoklipy

2020 Barbora Poláková: PoloVina (hudební videoklip)
2019 Xindl X - Volnoběh (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2020 Ceny české filmové kritiky 2019 (TV pořad)
Jak to lítá na letišti (TV pořad)
2019 Nuly a jedničky (TV pořad)
1999 Kouzelná školka (TV pořad)