foto

August Emerson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Ashley
Complicity
Dean Slater: Resident Advisor
Rushlights
2012 Poslední záchrana
2011 I Melt with You
Osudná schůzka (TV film)
Vyměřený čas
2006 Thanks to Gravity

TV seriály

2016 Scream Queens (TV seriál)
Blood Drive (S02E06)
Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
You Are Not Safe (S03E08)
The Threshold (S03E07)
Yerba Buena (S03E05)
další epizody (6)
2015 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Heaven Is a Place (S02E10)
Limbo (S02E08)
Working for the Clampdown (S02E07)
další epizody (9)
2014 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
The 214s (S01E08)
Landfall (S01E06)
Adventure (S01E05)
2012 Prozíravost (TV seriál)
Roztoužený (S01E06)
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Když venku sneží (S15E09)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)

Dokumentární

2015 Soaked in Bleach

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace