Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nafoukaná Carleigh se hodlá pomstít své sokyni v lásce. Situace se ale zkomplikuje a obětí přibývá... (oficiální text distributora)

Recenze (8)

mia.com 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to bylo bezva, ale když hlavní hrdinka umřela, říkala jsem si, o čem to proboha ještě hodinu bude...takové věci se můžou stát, ale podle mě to s tou pistolí a zabitím kapku přehnali....Mě by teda více zajímalo, jak se (živá) hlavní hrdinka vypořádává s krutým ponížením, ale to, že jedna zhrzená holka zabije bývalého a málem další 3 lidi i sebe je na mě tšošku přeplácnuté. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Njn lidi a nejen mladí občas umírají kvůli totální kravině, vlastní nerozvážnosti, žárlivosti, pomstě…Taky znám dva borce, co si rádi natáčejí / fotí své „úlovky“ a pak se s tím chlubí, nicméně smrtí to zatím neskončilo…Tento televizní film sice není žádné terno a občas to až zavánělo trapností, ale dívat se na něj dalo. Herecké výkony všech zúčastněných s přivřením oka taky ušli, jen kdyby se tvůrcům podařilo odstranit v některých pasážích tu do očí bijící naivitu. Alexandra Paul i Joe Penny už měli své nejlepší role a léta za sebou – nicméně pořád odvedli jakžtakž slušné výkony. Po krátkém váhání dám nakonec průměrné ohodnocení, páč znám hodně mnohem horších televizních blafů… ()

Reklama

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Podle ukázet jsem si myslela, že to bude fakt bomba. První půlka filmu byla hodně super, ale po hodině mě to trochu přestalo bavit, a proto musim snížit hodnocení jen na 60%. ()

andaa 

všechny recenze uživatele

Na TV film velice dobré dílko. Onoo z pohledu středoevropana to vypadá šíleně přitažené za vlasy, ale bohužel v Americe se tohle stát může, a to dost dobře. Na to, že to byli víceméně neherci to bylo zahráno dobře, dialogy a spát trochu pokulhávaly a je to málo zapamatovatelné. Přesto slušný průměr a pokud by to natočil pořadný režisér s pořádným rozpočtem,mohl by z toho být i trhák. ()

Vědma 

všechny recenze uživatele

To, že hlavní hrdinka zemřela, podrazilo do té doby docela zajímavému filmu brutálně nohy a změnil se na podivný slepenec . ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama