Reklama

Reklama

Transformers: Války o Cybertron

(seriál)
  • USA Transformers: War for Cybertron
Trailer

VOD (1)

Série(3) / Epizody(18)

Videa (3)

Trailer

Recenze (9)

Víteček 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlastně dobře zpracované a docela vážné a příběh je ucelený a kvalitní, ale pro mě jsou to pořád jen Transformeři a já prostě nevím, jsem schopen akceptovat člověka převlékajícího se za netopýra, mluvící želvy, nahého chlápka zápasícího s kostlivcem, ale tohle mi prostě přijde absurdní a k smíchu. Všechno jsou to takové toporné velké krabice a já je nedokážu brát moc vážně. Navíc jsou pro mne mnozí příliš zaměnitelní a i na rozmezí šesti dílů jsem měl problém udržet pozornost. Dávám 3 hvězdy, ale je to spíš jako uznání, že to není asi špatně udělané. Že by mě to moc bavilo ale říct nemůžu. ()

morbn 

všechny recenze uživatele

Temnejšie, dospelejšie, rozvíjajúce príbeh niekam k finále a zachovávajúce pôvodnú auru G1, čo v postavách, tak aj motivácii. Slabší rozpočet, čo je veľká škoda. Po vrecku sa teda nebuchli, ale je jasné, že toto nikdy nebolo určené pre masové publikum a už vôbec nie pre deti. Film z 1986 a tento seriál je asi to najlepšie, čo môžu animované série Transformers dať. Filmy stoja za starú bačkoru, ak nerátam Čmeliaka. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. séria - 90%. Transformery ma vždy bavili a teraz nehovorím o filme, ktorý vrátil plecháčom znova slávu, ale animákú s 80tých rokov. War for Cybertron ponuka rovnaký vzhľad robotov ako pôvodný animák a pre mňa aj menšiu nostalgiu, kde som si s chutov zaspomínal na staré časy a zároveň si užil tuto síce krátku, ale za to dosť dobrú prvú sériu. Postavy majú šmrnc, príbeh ma čím zaujať, akcia je dravá a nechýbajú jej nápady, animácia je návrat k starým časom len s lepšími efektami a karty do ďalšej série sú rozdané. 2. séria - 80%. Prvá séria, The Siege bola super. Druhá, The Earthrise je síce tiež dobrá, ale pri prvej som bol asi opití nostalgiou, pretože ma bavila viac. Alebo bola naozaj lepšia. Každopádne druhá ponuka dobrý príbeh o záchrane Cybertronu a hlavne (ak sa mi to iba nezdá) je akčnejšia. K plusom radím aj dĺžku seriálu. Stále to ma iba šesť dielov, takže to nie je zbytočne naťahované, pekne to plynie od dielu k dielu. Potešil ma Scorponok, dueli Magatrona s Optimusom, ale aj záverečná epizóda, ktorá si doslova pýta tretiu sériu. Teším sa čo bude ďalej. 3. séria - 75%. Tretia séria je pre mňa asi najslabšia. Nové postavy ma moc neoslovili, príbeh tiež úplne nestrhol a jediné, čo túto sériu ešte zachránilo a vystrelilo hore, boli posledné tri diely a super finále. ()

Jango_Fett 

všechny recenze uživatele

První série naprostá paráda! V něco takového jsem doufal už dlouho dobu. Seriál který se odehrává na Cybertronu, je dospělejší, nebojí se tam zabíjet postavy a designy jsou ve stylu G1. Celkově příběh čerpá z toho nejlepšího ze světa Transformers co mají fanoušci rádi - G1, War For Cybertron a IDW komiksová série. Hudba je parádní a skvěle podkresluje atmosféru. V první půlce se primárně seznamujete z hlavními aktéry Siege série a rozjíždí se dějové linky, druhá půlka je potom ono klimatické vyvrcholení příběhu které postupně graduje. Líbilo se mi, že jsme tu mohli být svědky začátků hromady postav. Jsem velice zvědavý kam se bude další řada ubírat, jelikož Siege končí velice zajímavě. Jediné mínus co mě hodně štve a co bych seriálu vytkl je šetření na dabérech, všichni známí dabéři které svoje postavy dabují téměř ve všech inkarnacích byli nahrazeni levnými imitacemi které se snaží napodobovat jejich hlasy. Je zde vidět opět nízký rozpočet který do toho bylo Hasbro ochotno investovat. V minulosti na to též TF seriály doplácely a tenhle to odnesl právě dabingem. Co se týče animace, tak je to průměr někdy to vypadá dobře a někdy to bije do očí, opět stejný problém jako u dabingu - malý rozpočet. Koukat se na to ale dá, autoři se snažili do příběhu zakomponovat co nejvíce různých postav a modelů, což je super. Za mě hodnocení takových 80%. ()

VashCZ 

všechny recenze uživatele

"Budeme bojovat za svobodu!" za pět vteřin, "Dokud všichni nebudeme jeden". No prostě kokoťárna. V jádru je to strašná blbost omezená tím, že je to blbost už vesmírem a základem. Vysílačku mají zabudovanou v sobě, ale na obrazové vysílání se musí koukat na obrazovku a ťukaj tam do tabletu zbraní(jejich druh haksny), místo aby vymysleli nějaký inovativnější způsob shlížení informací. V jednu chvíli vytáhnout všichni zbraně, jak mají nepřítele v hrsti, pak někdo jednou vystřelí do vzduchu a už se bijou kov na kov. Dostanou od zdroje informací, který se potvrdí jako nevěrohodný, info o mytickém artefaktu. Přesto slepě věří, že mytický artefakt určitě existuje a musí ho hledat. Prostě pohádka. Provedení je průměrné, kovy se na postavičkách ohýbají jako ksvaly a kůže na člověku. Ale je tam vidět strašně solidní základ. Dramaturg zde odnáší pět hvězd. Rejža musel být srdcař. edit: prajiskra musí dle proroctví zůstat na planetě, jinak planeta padne - vezmeme ji a ovezeme ji - a co když ji odvezeme Optimusi, nemůže se to celé dojebat když o tom víme úplné hovno? - (opt) ty o mě snad pochybuješ? xD ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama