foto

Júta Kanai

  • nar. 24.4.1985 (34 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 JK Rock
Kúbo ibuki
2017 Hikari to hage
Zó o naderu
2016 64 (Rokujon)
Rokujon: Kóhen
2015 Eien No Zero (TV film)
Kekkon ni ičiban čikakute tói onna (TV film)
2014 Tôkyô Nanmin
Umoreru (TV film)
2011 Ranma ½ (TV film)
Zettai reido: Mikankecu džiken tokumei sósa – Special (TV film)
2010 Hanamizuki
Hito no Sabaku
Kimi ni todoke
Kokuhaku
2009 Kamui, ninja na útěku
Niini no Koto o Wasurenaide (TV film)
Senjo no Melody ~ 108-nin no Nihonjin Heishi no Sukutta Kiseki no Uta (TV film)
2008 Asymmetry
Ikigami
Kekkon šijó jo
Kokuchi Sezu (TV film)
L: Change the World
Twilight Syndrome: Dead Go Round
Twillight Syndrome: Deadly Theme Park
2007 Gumi. Chocolate. Pine
Júnagi no mači, sakura no kuni
Slow Start (TV film)
2005 Jam Films S
Kamyu nante shiranai
Nirai kanai kara no tegami
Sukûru deizu
2004 69
2003 Sajonara, Kuro
2000 15-Sai: Gakkó IV

TV seriály

2018 Jami no bansóša (TV seriál)
Manpuku (TV seriál)
Tómei na jurikago (TV seriál)
7niči kan no inoči (E10)
2016 Keišičó zero-gakari (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Ningjó Sašiči torimonočó (TV seriál)
Specialist (TV seriál)
2015 Doctors: saikjó no meii 3 (TV seriál)
Keidži 7nin (TV seriál)
Saikjó no futari (TV seriál)
Sanbiki no ossan 2 (TV seriál)
Seišun tantei Haruja (TV seriál)
Zeni no sensó (TV seriál)
2014 Border (TV seriál)
GTO: the Great Teacher Onizuka (TV seriál)
Hanako to Anne (TV seriál)
Hero 2 (TV seriál)
Tsuma wa, Kunoichi ~Saishusho~ (TV seriál)
2013 Dandarin: rôdô kijun kantokukan (TV seriál)
I Love You (TV seriál)
Kakušó: Keišičó sósa 3 ka (TV seriál)
Kasouken no Onna 13 (TV seriál)
Mačiiša Jumbo!! (TV seriál)
Meido in Japan (TV seriál)
Onna Nobunaga (TV seriál)
Tsuma wa, Kunoichi (TV seriál)
2012 Džikken keidži Totori (TV seriál)
Kaitakushatachi (TV seriál)
Naniwa šónen tanteidan (TV seriál)
2011 Asukó máči! (TV seriál)
Good Life ~Arigatou, Papa. Sayonara~ (TV seriál)
Gó: Himetači no sengoku (TV seriál)
Nazotoki wa Dinner no Ato de (TV seriál)
2010 Giruti: Akuma to keiyaku shita onna (TV seriál)
Perfect Report (TV seriál)
Team Batista 2: General Rouge no Gaisen (TV seriál)
Toraburuman (TV seriál)
2009 Boss (TV seriál)
The Quiz Show 2 (TV seriál)
2008 Kódo burú (TV seriál)
2007 Kaze no hate (TV seriál)
Ushi ni Negai wo: Love & Farm (TV seriál)
Xenos (TV seriál)
2006 Irjú: Team Medical Dragon (TV seriál)
2005 Kiken na Aneki (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Kočira hon ikegami šó (TV seriál)
Omija-san (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace