foto

Eric Kent

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Love Child, The
1982 Made in Britain (TV film)
Zlo pod sluncem
1981 Burning an Illusion
Jed
1980 Dark Water
The Wildcats of St. Trinian's
1979 Confessions from the David Galaxy Affair
Quadrophenia
1978 Urvi co můžeš
1974 Carry On Dick
Penny Gold
S*P*Y*S
1973 Námezdní síla
Optimisté
Steptoe and Son Ride Again
1972 Nearest and Dearest
1971 On the Buses
1968 Up the Junction
1967 Pět milionů let k Zemi
Terrornauts, The
Tucet špinavců
1965 Studie strachu

TV seriály

1984 Poldové (TV seriál)
Z archivu Sherlocka Holmese (TV seriál)
Modrá karbunkule (S01E07)
1982 Q.E.D. (TV seriál)
1981 The Chinese Detective (TV seriál)
Wolcott (TV seriál)
1980 Cribb (TV seriál)
Juliet Bravo (TV seriál)
Metal Mickey (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Agony (TV seriál)
Minder (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
1977 Secret Army (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1974 Porridge (TV seriál)
1973 Warship (TV seriál)
Whoops Baghdad! (TV seriál)
1972 The Protectors (TV seriál)
The Shadow of the Tower (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Doktor v domě (TV seriál)
John Browne's Body (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Steptoe and Son (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace