foto

Otto Waldis

  • nar. 20.5.1901
    Vídeň, Rakousko-Uhersko
  • zem. 25.3.1974 (72 let)
    Hollywood, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 Move
1964 Angeklagter: Onkel Daniel (TV film)
Das Phantom von Soho
1963 Die achte Runde (TV film)
1961 Norimberský proces
1959 Pier 5, Havana
The Blue Angel
1958 Attack of the 50 Foot Woman
1956 Muž z del Ria
Ride the High Iron (TV film)
1955 Artists and Models
Desert Sands
Sincerely Yours
1954 Knock on Wood
Port of Hell
Princ Valiant
Superman in Exile - a.z.
The Iron Glove
1953 Flight to Tangier
Rebel City
Rogue's March
Roucho
The Stars Are Singing
1952 Anything Can Happen
The Black Castle
The Congregation
5 Fingers
1951 Bird of Paradise
Night Into Morning
Secrets of Monte Carlo
The Whip Hand
Unknown World
1950 Dark City
Spy Hunt
Women from Headquarters
1949 Bagdad
Border Incident
Bratři Marxové: Love Happy
I Was a Male War Bride
The Fighting O'Flynn
The Lovable Cheat
1948 Berlin Express
Dopis neznámé
Volejte Northside 777
Zahraniční aféra
1947 The Exile
1931 Jeho Veličenstvo Krise
Kinder vor Gericht

TV seriály

1967 Mannix (TV seriál)
1966 The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1965 Hogan's Heroes (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
Unsere große Schwester (TV seriál)
1963 Die Karte mit dem Luchskopf (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Gunslinger (TV seriál)
Whispering Smith (TV seriál)
1960 Surfside 6 (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 Lock Up (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The David Niven Show (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Behind Closed Doors (TV seriál)
Frontier Doctor (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Circus Boy (TV seriál)
Conflict (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Dr. Fu Manchu (TV seriál)
1955 Crusader (TV seriál)
Damon Runyon Theater (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Medic (TV seriál)
Passport to Danger (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Biff Baker, U.S.A. (TV seriál)
Cavalcade of America (TV seriál)
Dangerous Assignment (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Hopalong Cassidy (TV seriál)
My Little Margie (TV seriál)
Terry and the Pirates (TV seriál)
Your Jeweler's Showcase (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Stars Over Hollywood (TV seriál)
1949 Family Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace