foto

Rodger Maus

  • nar. 15.9.1932 (86 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2005 Sněhový zázrak (TV film)
2003 Bláznivá vánoční dovolená bratrance Edieho (TV film)
2002 Medailon (TV film)
2001 Mlhy Avalonu (TV film)
Song of the Lark, The (TV film)
2000 The Dukes of Hazzard: Hazzard in Hollywood (TV film)
1999 Sloužit a chránit (TV film)
1997 Pravé ženy (TV film)
Úchyl
1995 Cizáci (TV film)
Městečko prokletých
1992 O Pioneers! (TV film)
1991 37. patro v plamenech (TV film)
Proměna
1989 Gifted One, The (TV film)
Hollywoodský detektiv (TV film)
Parent Trap: Hawaiian Honeymoon (TV film)
S ženami pod kůží
1988 Kouzelnice
Who Gets the Friends? (TV film)
Západ slunce
1987 Schůzka naslepo
1986 Pořádný průšvih
1984 Micki + Maude
Síla lásky
1983 Plášť do deště
Posedlý krásou
1982 Viktor, Viktorie
1981 Trhák
1979 10
1975 Missing Are Deadly, The (TV film)

TV seriály

2000 Uprchlík (TV seriál)
1998 Z vlastní vůle (TV seriál)
1994 Nebe a peklo (TV seriál)
Scarlett (TV seriál)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Queen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace