foto

Ulrich von Bock

  • nar. 29.12.1939 (79 let)
    Opolí, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Bella Block - Vorsehung (TV film)
2005 Am Tag als Bobby Ewing starb
Verführung für Anfänger (TV film)
1998 Andrea und Marie (TV film)
1995 Schwarz-Rot-Gold - Im Sumpf (TV film)
1985 Hans - Chlapec v Německu (TV film)
Lindhoops Frau (TV film)
1984 Friedenmacher, Die (TV film)
1983 Heinrich Heine - Die zweite Vertreibung aus dem Paradies (TV film)
Tatort - Wenn alle Brünnlein fließen (TV film)
1982 Tatort - Trimmel und Isolde (TV film)
1981 Dle svých sil a vědomí (TV film)
1980 Grabbeho poslední léto (TV film)
Im Herzen des Hurrican
Tatort - Hände hoch, Herr Trimmel (TV film)
1978 Tatort - Trimmel hält ein Plädoyer (TV film)
1976 Tatort - Trimmel und der Tulpendieb
Verdunkelung (TV film)
1975 Comenius (TV film)
Hilde Breitner (TV film)
Insel der Krebse, Die (TV film)
1974 Tatort - Gift (TV film)
1973 Tatort - Platzverweis für Trimmel (TV film)
1972 Tatort - Rechnen Sie mit dem Schlimmsten! (TV film)
1964 Lamm, Das
Troilus und Cressida (TV film)

TV seriály

2009 Tlusťoch (TV seriál)
Těžké rozhodování (S03E02)
2003 Vyšetřovatel (TV seriál)
Tödliches Wiedersehen (S03E06)
2002 Das Duo (TV seriál)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
1998 Bei uns daheim (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
Die Kommissarin (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Gerichtsreporterin, Die (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1978 Die Kur (TV seriál)
Spannende Geschichten (TV seriál)
1975 Eurogang (TV seriál)
1972 Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Loriot (TV pořad)
1968 Express (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace