foto

Falk Rockstroh

  • nar. 1958
    Schneeberg, Sachsen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Die Einzelteile der Liebe
Kranke Geschäfte (TV film)
Tatort - Anne und der Tod (TV film)
The Collini Case
2018 Inga Lindström: Z lásky k tobě (TV film)
Všechno v pohodě
2017 Angst - Der Feind in meinem Haus (TV film)
Der Tel-Aviv-Krimi: Masada (TV film)
So auf Erden (TV film)
2016 Der Tel-Aviv-Krimi: Tod in Berlin (TV film)
2015 Blütenträume (TV film)
2013 Helmut Schmidt - Lebensfragen (TV film)
Kleine Schiffe (TV film)
Marie Brand und die offene Rechnung (TV film)
Totale Stille
2012 Der Fall Jakob von Metzler (TV film)
Tatort - Schmuggler (TV film)
2011 Ein Tick anders
2010 Entzauberungen
Láska a jiné delikatesy (TV film)
Místo činu: Kolín - Chladné srdce (TV film)
2009 Chytrá horákyně (TV film)
Die Unbedingten (studentský film)
Liebling, weck die Hühner auf (TV film)
Was glücklich macht (TV film)
Über den Tod hinaus (TV film)
2008 Braams - Kein Mord ohne Leiche (TV film)
Ihr könnt Euch niemals sicher sein (TV film)
Leo und Marie - Eine Weihnachtsliebe (TV film)
2007 Doppelter Einsatz - Überdosis Warten (TV film)
Fast ein Volltreffer (TV film)
Free Rainer
Meer is nich
Tatort - Investigativ (TV film)
2006 Maria am Wasser
Neandertal
Pingpong
Černý svědek (TV film)
2005 Am Tag als Bobby Ewing starb
Kombat Sechzehn
Nimm dir dein Leben
Urlaub vom Leben
2004 Das Allerbeste Stück (TV film)
Der Stich des Skorpion (TV film)
Männer im gefährlichen Alter (TV film)
2003 Místo činu: Brémy - Řeznická láska (TV film)
Seventeen - Mädchen sind die besseren Jungs (TV film)
2002 Holky při tom nepláčou
Liebling, bring die Hühner ins Bett (TV film)
1999 Ganz unten, ganz oben (TV film)
1998 Fette Männer im Rock (TV film)
Tatort - Ein Hauch von Hollywood (TV film)
1989 Rike (TV film)
1988 Herečka
Poslední kapitola
1984 Na pomoc tátovi (TV film)

TV seriály

2020 Fritzie - Der Himmel muss warten (TV seriál)
Vraždy u jezera (TV seriál)
Der Blutritt (E11)
2018 Beat (TV seriál)
CODA (E07)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Hoffnungsvoll (S21E25)
2016 Der letzte Cowboy (TV seriál)
Alles Klara (TV seriál)
Adalmars Fluch (S03E07)
2015 Dengler (TV seriál)
Die letzte Flucht (E01)
Dům plný zvířátek (TV seriál)
Zorros Rückkehr (S05E08)
Engel gesucht! (S05E04)
2014 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Spuk in Hengasch (S03E09)
SOKO Wismar (TV seriál)
Toter Eisbär (S12E04)
2010 Láska u fjordu (TV seriál)
Letní příběh lásky (E02)
Poslední polda (TV seriál)
Vybraná kuchyně (S01E13)
2009 Berlínští vlci (TV seriál)
Lasko: Pěst Boží (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
La Paloma (E43)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
Unter anderen Umständen (TV seriál)
Böse Mädchen (E03)
SOKO Wismar (TV seriál)
Bibelstunde (S05E18)
2007 Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2005 SOKO Wismar (TV seriál)
Eierdiebe (S03E05)
2004 Doktor Martin (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky