foto

Falk Rockstroh

  • nar. 1958
    Schneeberg, Sachsen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Die Einzelteile der Liebe
Tatort - Anne und der Tod (TV film)
2018 Alles ist gut
Inga Lindström: Z lásky k tobě (TV film)
2017 Angst - Der Feind in meinem Haus (TV film)
Der Tel-Aviv-Krimi: Masada (TV film)
So auf Erden (TV film)
2016 Der Tel-Aviv-Krimi: Tod in Berlin (TV film)
2015 Blütenträume (TV film)
2013 Helmut Schmidt - Lebensfragen (TV film)
Kleine Schiffe (TV film)
Marie Brand und die offene Rechnung (TV film)
Totale Stille
2012 Der Fall Jakob von Metzler (TV film)
Tatort - Schmuggler (TV film)
2011 Ein Tick anders
2010 Der letzte Bulle: Ein Stern über Essen (TV film)
Entzauberungen
Láska a jiné delikatesy (TV film)
Láska z Fjordu: Letní příběh lásky (TV film)
Místo činu: Kolín - Chladné srdce (TV film)
2009 Chytrá horákyně (TV film)
Die Unbedingten (studentský film)
Ein starkes Team - La Paloma (TV film)
Liebling, weck die Hühner auf (TV film)
Was glücklich macht (TV film)
Über den Tod hinaus (TV film)
2008 Braams - Kein Mord ohne Leiche (TV film)
Ihr könnt Euch niemals sicher sein (TV film)
Leo und Marie - Eine Weihnachtsliebe (TV film)
Unter anderen Umständen - Böse Mädchen (TV film)
2007 Doppelter Einsatz - Überdosis Warten (TV film)
Fast ein Volltreffer (TV film)
Free Rainer
Meer is nich
Tatort - Investigativ (TV film)
2006 Maria am Wasser
Neandertal
Pingpong
Černý svědek (TV film)
2005 Am Tag als Bobby Ewing starb
Kombat Sechzehn
Nimm dir dein Leben
Urlaub vom Leben
2004 Das Allerbeste Stück (TV film)
Der Stich des Skorpion (TV film)
Männer im gefährlichen Alter (TV film)
2003 Místo činu: Brémy - Řeznická láska (TV film)
Seventeen - Mädchen sind die besseren Jungs (TV film)
2002 Holky při tom nepláčou
Liebling, bring die Hühner ins Bett (TV film)
1999 Ganz unten, ganz oben (TV film)
1998 Fette Männer im Rock (TV film)
Tatort - Ein Hauch von Hollywood (TV film)
1989 Rike (TV film)
1988 Herečka
Poslední kapitola
1984 Na pomoc tátovi (TV film)

TV seriály

2016 Der letzte Cowboy (TV seriál)
Alles Klara (TV seriál)
Adalmars Fluch (S03E07)
2015 Dengler (TV seriál)
Die letzte Flucht (E01)
Dům plný zvířátek (TV seriál)
Zorros Rückkehr (S05E08)
Engel gesucht! (S05E04)
2014 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Spuk in Hengasch (S03E09)
2010 Láska u fjordu (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Vybraná kuchyně (S01E13)
2009 Berlínští vlci (TV seriál)
Lasko: Pěst Boží (TV seriál)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
2007 Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
Unter anderen Umständen (TV seriál)
2004 Doktor Martin (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace