foto

Robert Beecher

  • nar. 4.11.1924
    Hollywood, Anglie, Velká Británie
  • zem. 12.2.2016 (91 let)
    Burbank, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Twin Falls Idaho
1998 Žízeň (TV film)
1994 Phantasm III: Lord of the Dead
1992 Red Rock West
Vášeň a sex 2: Našeptávání
1991 Barton Fink
Bugsy
Neónová říše (TV film)
1990 Dick Tracy
1981 Americký pop
Smokey Bites the Dust
1967 The Happiest Millionaire

TV seriály

1992 The Golden Palace (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1987 Frank's Place (TV seriál)
Rags to Riches (TV seriál)
1986 Judge, The (TV seriál)
Superior Court (TV seriál)
What a Country (TV seriál)
1985 Stingray (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
Smrtící hurikán (S01E02)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
1975 Welcome Back, Kotter (TV seriál)
1966 Pistols 'n' Petticoats (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
1960 Two Faces West (TV seriál)
1959 Rawhide (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1956 The Gale Storm Show (TV seriál)
1950 Space Patrol (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace