foto

Anders W. Berthelsen

  • nar. 28.9.1969 (51 let)
    Rødovre, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Erna i krig
2019 Mødregruppen
Vidíš měsíc, Danieli
2018 Ditte & Louise
2016 Klassefesten 3: Dåben
2015 Comeback
2014 Kartellet
Rychlochůze
Třídní sraz 2 - pohřeb
2011 Inspektor Barbarotti - Verachtung (TV film)
SuperClásico
Třídní sraz
2010 Pravda o mužích
Rosa Morena
2009 Julefrokosten
Přes ulici, pod vodou
2008 Co nikdo neví
Oddělené světy
Tanečnice
2007 Cecilie
Ostrov ztracených duší
Tak trochu jiná love story
Černá madona
2006 Der var engang en dreng
Jednou budem dál
2004 Královská hra
Počítej do sta
2003 Se dagens lys (TV film)
2002 Chyťte tu dívku
2001 Fukssvansen
2000 Italština pro začátečníky
Váha vody
1999 Mifune
Pizza King
1996 Café Hector
Portland
1994 Stormfulde hjerter (TV film)

TV seriály

2019 DNA (TV seriál)
Giv det videre (E08)
Moster Nova (E07)
Bliss (E06)
další epizody (8)
2017 Mercur (TV seriál) - vyp.
Over til fjenden (S01E10) - vyp.
Stå aldrig til søs (S01E09) - vyp.
Lex Mercur (S01E08) - vyp.
další epizody (10)
2016 Kanonkongen Freja (TV seriál)
2015 Ditte og Louise (TV seriál)
2012 Vražda (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
další epizody (9)
2009 Harry & Charles (TV seriál)
2008 Album (TV seriál)
2007 Krøniken (TV seriál)
Del 22, 3. Oktober 1972 (S04E02)
2006 Krøniken (TV seriál)
Del 21, Tre år senere, Småland, Sommeren 1972 (S04E01)
Del 20, 1969 (S03E05)
Del 19, 1968 (S03E04)
další epizody (6)
2005 Krøniken (TV seriál)
Del 15, 1962 (S02E05)
Del 14, August 1961 (S02E04)
Del 13, 1959 (S02E03)
další epizody (5)
2004 Krøniken (TV seriál)
Del 10, 1957 (S01E10)
Del 9, 1956 (S01E09)
Del 8, 1954 (S01E08)
další epizody (10)
2002 Hjerteafdelingen (TV seriál)
2001 Langt fra Las Vegas (TV seriál)
1998 Dolly & Dolly (TV seriál)
1997 Taxa (TV seriál)

Režijní filmografie

Host

TV pořady

2001 Viva (TV pořad)

Fanoušci tvůrce