foto

Nigel Stock

  • nar. 21.9.1919
    Malta
  • zem. 22.6.1986 (66 let)
    London, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Pyramida hrůzy
1983 Red Monarch (TV film)
Žlutovous
1982 The Barretts of Wimpole Street (TV film)
1980 A Tale of Two Cities (TV film)
Rozbité zrcadlo
1975 Operace "Daybreak"
Ruská ruleta
1970 Cromwell
1968 Lev v zimě
Lost Continent, The
1967 Noc generálů
1965 The High Bright Sun
1964 Víkend na Zuydcoote
Zpropadená kariéra
1963 Velký útěk
1962 H.M.S. Defiant
The Password is Courage
The Winter's Tale (TV film)
1961 Oběť
1960 Never Let Go
1958 The Silent Enemy
1956 Bitva u La Plata
Eyewitness
The Chertsey Apprentice (TV film)
1955 Night My Number Came Up, The
Ďáblové v oblacích
1954 Aunt Clara
Seagulls Over Sorrento
1953 Malta Story
1952 Derby Day
1951 The Lady with the Lamp
1947 Boys in Brown (TV film)
Brightonský špalek
Happiest Days of Your Life, The (TV film)
V neděli vždycky prší
1939 North Sea Patrol
Sbohem, pane Chips
Sons of the Sea
1938 Break the News
1937 Lancashire Luck
1936 The Man Who Could Work Miracles

TV seriály

1987 Knights of God (TV seriál)
1986 The Theban Plays by Sophocles (TV seriál)
Unnatural Causes (TV seriál)
Worlds Beyond (TV seriál)
1985 Oscar (TV seriál)
Pickwick Papers, The (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1983 Father's Day (TV seriál)
1982 Jistě, pane ministře (TV seriál)
Danajský dar (S03E05)
1981 Triangle (TV seriál)
Winston Churchill: The Wilderness Years (TV seriál)
Jistě, pane ministře (TV seriál)
Otázka loajality (S02E07)
1980 Flesh and Blood (TV seriál)
The Good Companions (TV seriál)
1979 Muž zvaný Kuráž (TV seriál)
Tinker, Tailor, Soldier, Spy (TV seriál)
1978 Strangers (TV seriál)
1977 Drama (TV seriál)
1976 Orde Wingate (TV seriál)
1975 Quiller (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Fall of Eagles (TV seriál)
1973 Centre Play (TV seriál)
Marked Personal (TV seriál)
1972 Colditz (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
1971 Owen, M.D. (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
Kate (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Doctors, The (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1967 Haunted (TV seriál)
The Prisoner (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
Seven Deadly Sins (TV seriál)
This Man Craig (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Buddenbrooks (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Espionage (TV seriál)
Festival (TV seriál)
First Night (TV seriál)
Lorna Doone (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Out of This World (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Police Surgeon (TV seriál)
Scotland Yard (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 Gay Cavalier, The (TV seriál)
Overseas Press Club - Exclusive! (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Assignment Foreign Legion (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1989 Peter Cushing: A One-Way Ticket to Hollywood (TV film) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace