foto

Geary McLeod

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2009 Na rozcestí
2006 Who Made the Potatoe Salad?
2005 East of Normal, West of Weird (TV film)
2001 Carmen: hip-hopera (TV film)
2000 Attention Shoppers
Battu
Masquerade (TV film)
1999 After All (TV film)
Cement
1997 Black Circle Boys
Dinner and Driving

TV seriály

2012 Mentalista (TV seriál)
Zrudlý klobouk (S04E24)
Piki, piki na hlavu (S04E23)
Sbohem a díky za šrámy (S04E22)
další epizody (14)
2011 Mentalista (TV seriál)
Fuga v rudém (S04E10)
Rudé tričko (S04E09)
Růžové šaty (S04E08)
další epizody (7)
2008 Untitled Liz Meriwether Project (TV seriál)
2007 Dirt (TV seriál)
2005 Barbershop (TV seriál)
2002 Do Over (TV seriál)
2001 Danny (TV seriál)
2000 City of Angels (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Prolhané krásky: Perfekcionistky (TV seriál)
...If One of Them is Dead (E03)
Dynastie (TV seriál)
Špinavé hry (S02E12)
Chirurgové (TV seriál)
The Whole Package (S15E20)
2018 Doktoři (TV seriál)
About Time (S02E04)
Lehké jako pírko (TV seriál)
…Cold as Ice (S01E08)
…Right as Rain (S01E07)
Vzhůru ke hvězdám (TV seriál)
The Kids Aren't All Right (S02E04)
2017 Valor (TV seriál)
Stay Frosty (E09)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Zrcadlo, zrcadlo (S04E10)
New Orleans - Přísně tajné (S03E20)
Chirurgové (TV seriál)
Ain't That a Kick in the Head (S14E04)
To není tvoje věc (S13E12)
2015 Chirurgové (TV seriál)
Něco proti tobě (S12E07)
2008 Mentalista (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky