foto

Thomas Reiner

  • nar. 29.10.1926 (92 let)
    Stuttgart, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Und keiner weint mir nach
1993 Anwalt Abel - Sprecht mir diesen Mörder frei (TV film)
1990 Der kleine Prinz (TV film)
1984 Ein irres Feeling
1983 Die Spider Murphy Gang
1979 Der Komödienstadel - Der Geisterbräu (divadelní záznam)
Der Ruepp (TV film)
1978 Eine seltsame Bescherung (TV film)
1975 Streng geheim (TV film)
1974 Die Kinder Edouards (divadelní záznam)
1973 Ein Käfer auf Extratour
Ein unheimlich starker Abgang (TV film)
Příběhy kožených kalhot 2
Urlaubsgrüße aus dem Unterhöschen
1972 Die Lokalbahn (TV film)
1971 Eine unwürdige Existenz (TV film)
Erste Frühlingstag, Der (TV film)
1970 Wer weint denn schon im Freudenhaus?
1969 Champagner für Zimmer 17
Konference zvířat
Sturm im Wasserglas (TV film)
1968 Nächste Herr, dieselbe Dame, Der
Risiko für Weihnachtsmänner (TV film)
1967 Heißes Pflaster Köln
Pechvogel - Ein Spectaculum für große und kleine Leute (TV film)
1966 Chladnokrevně předložený účet
Der Floh im Ohr (TV film)
Die Hundertste Nacht (TV film)
1965 L'Aventure vient de Manille
Mein Sohn, der Herr Minister (TV film)
Und nicht mehr Jessica (TV film)
Wolken am Himmel (TV film)
1964 Agguato sul grande fiume
Die Geschichte von Joel Brand (TV film)
Erzähl mir nichts
König Richard III (TV film)
Lausbubengeschichten
Maibritt, das Mädchen von den Inseln
1963 Der Komödienstadel - Der Geisterbräu (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Der Schusternazi (divadelní záznam)
Maskenball bei Scotland Yard - Die Geschichte einer unglaublichen Erfindung
1962 Alle Macht der Erde (TV film)
Der 42. Himmel
Kleine Gesellschaftsreise nach Paris (TV film)
Sind wir das nicht alle? (TV film)
Zwei Bayern in Bonn
1960 Soldatensender Calais
1958 Der Kreis (TV film)
Der Maulkorb
Die Landärztin vom Tegernsee
1957 Die Prinzessin von St. Wolfgang
Liebe, wie die Frau sie wünscht
Rot ist die Liebe

TV seriály

1994 Hagedorns Tochter (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Ein Mädchen in Angst (S03E19)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1986 Der Eugen (TV seriál)
1983 Geschichten aus der Heimat (TV seriál)
Köberle kommt (TV seriál)
1981 Lapo erzählt... (TV seriál)
1978 Die unsterblichen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
Zwei himmlische Töchter (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
Zwickelbach & Co. (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Joseph Balsamo (TV seriál)
Mordkommission (TV seriál)
1972 Chirurg erinnert sich, Ein (TV seriál)
1971 Fünf Tage hat die Woche (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Gestern gelesen (TV seriál)
Königlich Bayerisches Amtsgericht (TV seriál)
1968 Der Staudamm (TV seriál)
Dobrodružství Toma Sawyera (TV seriál)
1967 Le comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
1966 Raumpatrouille - Die phantastischen Abenteuer des Raumschiffes Orion (TV seriál)
1965 Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
Don Quijote von der Mancha (TV seriál)
1964 Der Nachtkurier meldet... (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Die Karte mit dem Luchskopf (TV seriál)
Die fünfte Kolonne (TV seriál)
1961 Funkstreife Isar 12 (TV seriál)
Komische Geschichten mit Georg Thomalla (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace