foto

Stuart Saunders

  • nar. 9.4.1909
    Croydon, Surrey, Anglie, Velká Británie
  • zem. 4.1.1988 (78 let)
    Camden, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Prometheus - a.z.
1988 Bláznivá apokalypsa
1985 Family Ties Vacation (TV film)
1984 Scandalous
1983 Chobotnička
1979 S.O.S. Titanic (TV film)
1972 Nothing But the Night
1969 Krásky v černých punčochách
1968 Gang v mini
1967 Smashing Time
1963 Myš na měsíci
1962 Lawrence z Arábie
1961 The Court Martial of Major Keller
The Frightened City
The Third Alibi
1960 An Honourable Murder
Dentist in the Chair
Not a Hope in Hell
1959 Boy and the Bridge, The
Horrors of the Black Museum
Man Accused
Myš, která řvala
Witness in the Dark
1958 Cat & Mouse
Gideon's Day
Moment of Indiscretion
The Trollenberg Terror
1957 Bratři mezi paragrafy
The Flesh Is Weak
1956 23 Paces to Baker Street
Charley Moon
Fun at St. Fanny's
Tři muži ve člunu
1955 Constant Husband, The
Doktor na moři
Flaw, The
Jumping for Joy
Simon and Laura
Woman for Joe, The
1954 The Belles of St. Trinian's
1952 Procházka v osm hodin
1950 Room to Let
1939 Undercover Agent

TV seriály

1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 The Theban Plays by Sophocles (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Sink or Swim (TV seriál)
1977 Robin's Nest (TV seriál)
1974 Dial M for Murder (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
No, That's Me Over Here! (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 Court Martial (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 The Sullavan Brothers (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Sergeant Cork (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Hugh and I (TV seriál)
Richard the Lionheart (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Drama 61-67 (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
Hancock (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Bootsie and Snudge (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)
Here's Harry (TV seriál)
Man From Interpol (TV seriál)
Mess Mates (TV seriál)
Sykes and A... (TV seriál)
The Charlie Drake Show (TV seriál)
1959 Kraft Mystery Theater (TV seriál) - a.z.
No Hiding Place (TV seriál)
1958 Big Guns (TV seriál)
Dial 999 (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
The Army Game (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Chevron Hall of Stars (TV seriál)
The Trollenberg Terror (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 Fabian of the Yard (TV seriál)
The Vise (TV seriál)

Host

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace