foto

Jon Croft

  • nar. 30.7.1935
    Maidenhead, Berkshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 27.9.2016 (81 let)
    Malpas, Cheshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Zjevení
1998 King of Chaos, The (TV film)
Stiff Upper Lips
1997 Woodlanders, The
1991 Black Velvet Gown, The (TV film)
1988 Jack Rozparovač (TV film)
1987 Wreath of Roses, A (TV film)
1986 Terry on the Fence
1983 Martin Luther, Heretic (TV film)
1982 Gándhí
Remembrance
1980 A Different Drummer (TV film)
1978 Question of Guilt, A (TV film)
1977 Příliš vzdálený most
1971 Zvony smrti
1970 Breaking of Bumbo, The

TV seriály

2004 Powers (TV seriál)
2001 Krůček k vraždě (TV seriál)
1997 Doteky zla (TV seriál)
McLibel! (TV seriál)
Noemova archa (TV seriál)
Wing and a Prayer (TV seriál)
1996 The Tenant of Wildfell Hall (TV seriál)
1995 Hamish Macbeth (TV seriál)
Kavanagh QC (TV seriál)
1994 Wycliffe (TV seriál)
1992 Tell Tale Hearts (TV seriál)
1991 Perfect Hero, A (TV seriál)
1990 Jeeves and Wooster (TV seriál)
The Chief (TV seriál)
1989 Chelworth (TV seriál)
Haf! (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Navždy zelená (TV seriál)
1988 Sophia and Constance (TV seriál)
1987 Inspektor Taggart (TV seriál)
Vraždící filozofie (S03E01)
1986 Bread (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Drummonds (TV seriál)
Mapp & Lucia (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Mitch (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Storyboard (TV seriál)
1982 Nancy Astor (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Nightmare Man, The (TV seriál)
1980 Holding the Fort (TV seriál)
The Enigma Files (TV seriál)
We, the Accused (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
Terry and June (TV seriál)
The Legend of King Arthur (TV seriál)
1978 Enemy at the Door (TV seriál)
The Prime of Miss Jean Brodie (TV seriál)
The Voyage of Charles Darwin (TV seriál)
1977 Secret Army (TV seriál)
The Mackinnons (TV seriál)
1976 Killers (TV seriál)
1975 Poldark (TV seriál)
1974 Fall of Eagles (TV seriál)
1973 Marked Personal (TV seriál)
Sutherland's Law (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 Colditz (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1971 Jason King (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
1970 For the Love of Ada (TV seriál)
1969 Fraud Squad (TV seriál)
Parkin's Patch (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
The Revenue Men (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Front Page Story (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

2008 Florence Nightingaleová (TV film)
1988 God's Frontiersmen (TV seriál)
1964 Newcomers, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace