foto

David Hargreaves

  • nar. 2.2.1940 (78 let)
    New Mills, Derbyshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Together
2016 The Comedian's Guide to Survival
1999 The Passion (TV film)
1995 Some Kind of Life
1993 Fighting for Gemma (TV film)
1988 Closing Ranks
1987 1914 All Out (TV film)
1983 Brother's Tale, A (TV film)
1980 Skok do prázdna
1979 Agatha
1972 Hosté
1967 Much Ado About Nothing (TV film)

TV seriály

2017 Trust Me (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
2014 Borgia (TV seriál)
1503, 1. část (S03E09)
2001 Mersey Beat (TV seriál)
1997 Bloomin' Marvellous (TV seriál)
1996 Expert Witness (TV seriál)
Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
1994 Earthfasts (TV seriál)
Pie in the Sky (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Crime Story (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
1991 Josie (TV seriál)
1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
Debut on Two (TV seriál)
TECX (TV seriál)
1989 4 Play (TV seriál)
Haf! (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Making Out (TV seriál)
Saracen (TV seriál)
1988 Hard Cases (TV seriál)
1987 Truckers (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Albion Market (TV seriál)
Bulman (TV seriál)
Home to Roost (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 No Excuses (TV seriál)
Shades of Darkness (TV seriál)
1982 Shine On Harvey Moon (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Cribb (TV seriál)
Juliet Bravo (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
Strangers (TV seriál)
The Standard (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Neuctivý státní zaměstnanec (S02E07)
1976 The XYY Man (TV seriál)
When the Boat Comes In (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
Oil Strike North (TV seriál)
1973 Centre Play (TV seriál)
1972 Clouds of Witness (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)
The Brothers (TV seriál)
1971 Elizabeth R (TV seriál)
Owen, M.D. (TV seriál)
1970 Headmaster (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Roads to Freedom (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
The First Lady (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
1965 Worker, The (TV seriál)
1964 Play School (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace