foto

Vasiliki Roussi

  • nar. 1970
    Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Zkouška odvahy (TV film)
2004 Tatort - Bienzle und der steinerne Gast (TV film)
2002 Místo činu: Münster - Fakta, Fakta (TV film)
1998 Das Siegel
Liselotte (TV film)
1997 Propellerblume
1995 Blaubarts Orchester (TV film)

TV seriály

2007 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Am Abgrund (S06E21)
2005 Fünf Sterne (TV seriál)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
Puma - Bojovník s dobrým srdcem (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
Siska (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky