foto

Elisabeth Lanz

  • nar. 6.12.1971 (49 let)
    Gmunden, Horní Rakousy, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Rosamunde Pilcher: Stíny minulosti (TV film)
2012 Nečekané překvapení (TV film)
2011 In aller Freundschaft - Was wirklich zählt (TV film)
Lindburgs Fall (TV film)
2010 Zkouška odvahy (TV film)
2009 Ráj na konci světa (TV film)
2008 Da wo die Freundschaft zählt (TV film)
2005 Die Spur im Schnee
Hledám maminku (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Abgekartetes Spiel (TV film)
2004 Im Zweifel für die Liebe (TV film)
Lotti auf der Flucht (TV film)
Paradies in den Bergen (TV film)
Polizeiruf 110 - Barbarossas Rache (TV film)
2003 Aufbruch, Die
2001 Der Verleger (TV film)
Prokletí posedlosti (TV film)
2000 Ein Scheusal zum Verlieben (TV film)
1999 T.E.A.M. Berlin - Tödlicher Wind (TV film)
1995 Ich gelobe

TV seriály

2014 Hubert a Staller (TV seriál)
Die Schöne und das Biest (S03E12)
Soko Vídeň (TV seriál)
Gute Gesellschaft (S10E05)
2011 Das Traumschiff (TV seriál)
New York (E65)
2009 Hotel snů (TV seriál)
Malajsie (E11)
2007 Lilly Schönauer (TV seriál)
Utkaná láska (E04)
2006 Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
2005 Die Gerichtsmedizinerin (TV seriál)
2004 Hotel snů (TV seriál)
Mauritius (E02)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
Edel a Starcková (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Bezbranná (S06E03)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Samt und Seide (TV seriál)
Zwei Männer am Herd (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Smrt na Hahnenkammu (S04E02)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
Siska (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Pohřbena zaživa (S04E01)
1997 Místo činu (TV seriál)
Morde ohne Leichen (S28E11)
Hahnenkampf (S28E09)
1996 Klinika pod palmami (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Stockiho poslední případ (S02E15)
1995 Alle meine Töchter (TV seriál)
Stefanie - nový začátek (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Ve znamení Satana (S02E09)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Stars im Interview (TV pořad)
2006 Frag doch mal die Maus (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky