foto

Edmund Lyndeck

  • nar. 4.10.1925
    Bayonne, New Jersey, USA
  • zem. 14.12.2015 (90 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Velká svatba
2012 Things I Don't Understand
2010 Wall Street: Peníze nikdy nespí
2009 Dobré srdce
Kolotočáři
2008 Zohan: Krycí jméno Kadeřník
2007 Kouzelná romance
2006 Prodám šéfa zn. spěchá
2005 Ta známá Bettie Page
2001 Jon Good's Wife
2000 Road Trip
1999 Velký táta
1994 The Cosby Mysteries (TV film)
1982 Sweeney Todd (TV film)

TV seriály

2011 The Onion News Network (TV seriál)
2005 Třetí hlídka (TV seriál)
How Do You Spell Belief? (S06E20)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Pouto (S05E23)
2001 Právo a pořádek (TV seriál)
Armed Forces (S12E02)
2000 Ed (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1969 Doctors, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky