Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Připravte se na bláznivou komedii v produkci Ivana Reitmana! Nyní uvidíte nic neskrývající necenzurovanou verzi se vším, co vám v kině neukázali! Joshova (Breckin Meyer) dlouholetá přítelkyně Tiffany začala studovat na jiné univerzitě než on, což je na delší dobu odloučilo. Denně si telefonují, když však jednoho dne Tiffany přestane odpovídat na vzkazy, začne mít Josh pocit, že už jí na něm nezáleží. Nechá se svést přitažlivou Beth (Amy Smart), ale jejich dovádění je natočeno videokamerou a aby toho nebylo málo, je tato videokazeta plná sexu omylem odeslána Tiffany. Zoufalý mladík se rozhodne předhonit pošťáky a vydat se spolu s přáteli na 1800 mil dlouhou cestu do Texasu, aby videokazetu zadržel... (Bonton Home Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (389)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Chtě nechtě se ke kajícně pozitivním komentářům musím přidat. Road Trip sice je americká teenagerovská komedie, ale narozdíl od mnoha jiných má kromě několika děsivých scén (na nichž má lví podíl Tom Green) i dost nezapomenutelných momentů, které opravdu stojí za vidění. Tohle je prostě to lepší ze záplavy komedií, kterou nám naši mírumilovní američtí bratři poskytují. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Čas od času přijdou dny, kdy si člověk přijde úplně vygumovaný a potřebuje si vypláchnout hlavu nějakým nenáročným snímkem. Z tohoto důvodu jsem včera večer sáhl po tomto filmu. Teenagerské komedie nemusím, ale Todda Phillipse jsem si díky Pařbě ve Vegas docela oblíbil, tak jsem si řekl, že dám Road Tripu šanci. Že to bude pokleslé a ujeté, to jsem čekal. Zároveň jsem ale čekal, že to bude také zábavné. A já se po většinu filmu spíše nudil. Dobré vtipy nedotažené, slibné postavy nevyužité. Je to sice snesitelná teenagerská komedie, ale bohužel nudná. Slabé tři. ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Road Trip mi prišiel ako prvá pozerateľná teenagerská komédia. Akoby sa v DreamWorks chceli vyvarovať stupidity, vulgarizmov a fekálností a chceli nakrútiť morálne nezávadnú variáciu na teenage filmy, vhodnú aj pre najmenších divákov. Ale pre morálnu úroveň film nevyzdvihujem. Road Trip ma prekvapil sviežim námetom, nenásilným a civilným (hoci bláznivým) humorom. A skvelým castingom. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se podíval z jediného důvodu a ten je že v této komedii hraje jeden z mých oblíbených herců a to Seann William Scott. Toto je prakticky jediná věc, která mě donutila tuto komedii dokoukat. Najde se tu pár vtipů, pr scén, ale jako celek je to jen další podprůměr, který se snaží udržet. (20.1.17/MAC) ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Zcela typická, americká, bláznivá jízda. Proč oni musí do těchto filmů pořád cpát výrazy jako "koule, pták", apod.? Velmi často ještě s doplněním příslušně vulgárních a nechutných scén. Bez těchto aspektů bych možná hodnotila i výše. Ale kdyby zde nehrál, pro mě nejsympatičtější a dost velký klad tohoto filmu, Breckin Meyer, a další známí herci z teen komedií, hodnotila bych klidně i méně. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

Související novinky

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama