foto

Patrick Wymark

  • nar. 11.7.1920
    Cleethorpes, Lincolnshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 20.10.1970 (50 let)
    Melbourne, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 The Blood on Satan's Claw
Člověk z druhé strany
1970 Cromwell
1969 Bitva o Británii
Frankie Howerd at the Poco a Poco (TV film)
1968 Howerd's Hour (TV film)
Kam orli nelétají
Lovci čarodějnic
1967 Sedmkrát žena
1966 The Psychopath
1965 Hnus
Operace Crossbow
The Skull
1964 Městečko prokletých II
The Secret of Blood Island
1963 As You Like It (TV film)
Dr. Syn, Alias the Scarecrow
West 11
1962 They Hanged My Saintly Billy
1960 Liga gentlemanů
1955 Merry Wives of Windsor, The (TV film)
Othello

TV seriály

1968 The Champions (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Once More with Felix (TV seriál)
1965 The Power Game (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
The Copper Beeches (S01E04)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 The Plane Makers (TV seriál)
1962 Man of the World (TV seriál)
The Scales of Justice (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Drama 61-67 (TV seriál)
Sir Francis Drake (TV seriál)
Thirty Minute Theatre (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
1959 World Theatre (TV seriál)
1958 The Black Arrow (TV seriál)
1957 Television World Theatre (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1968 Tell Me Lies
1964 Other World of Winston Churchill, The (TV film)

Host

TV pořady

1964 The Eamonn Andrews Show (TV pořad)
1963 Don't Say a Word (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace