foto

Cyrus Yavneh

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2014 The After (TV film)
2013 Advocates, The (TV film)
2012 Outlaw Country (TV film)
2000 Baby (TV film)
1997 Zločiny z vášně: Náměsíčný vrah (TV film)
1996 Muž budoucnosti (TV film)
1995 Dad, the Angel & Me (TV film)
1993 Žena, která milovala Elvise (TV film)
1992 Vánoce v Connecticutu (TV film)
1991 Dítě nevěsty (TV film)
1990 Dvě esa (TV film)
1989 Gang of Four (TV film)

TV seriály

2016 Containment (TV seriál)
2013 Hit the Floor (TV seriál)
2011 Falling Skies (TV seriál)
Live and Learn (S01E01)
2008 Lovci duchů (TV seriál)
No Rest for the Wicked (S03E16)
Time Is on My Side (S03E15)
Long Distance Call (S03E14)
další epizody (8)
2007 Lovci duchů (TV seriál)
A Very Supernatural Christmas (S03E08)
Fresh Blood (S03E07)
Red Sky at Morning (S03E06)
další epizody (21)
2006 Lovci duchů (TV seriál)
Croatoan (S02E09)
Crossroad Blues (S02E08)
The Usual Suspects (S02E07)
další epizody (7)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
2003 24 hodin (TV seriál)
Day 2: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S02E11)
Day 2: 5:00 p.m.-6:00 p.m. (S02E10)
Day 2: 4:00 p.m.-5:00 p.m. (S02E09)
2002 24 hodin (TV seriál)
Day 2: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S02E08)
Day 2: 2:00 p.m.-3:00 p.m. (S02E07)
Day 2: 1:00 p.m.-2:00 p.m. (S02E06)
další epizody (26)
2001 24 hodin (TV seriál)
5:00 a.m.-6:00 a.m. (S01E06)
4:00 a.m.-5:00 a.m. (S01E05)
3:00 a.m.-4:00 a.m. (S01E04)
další epizody (6)
Kate Brasher (TV seriál)
1997 Nothing Sacred (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1979 Diary of a Teenage Hitchhiker (TV film)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1997 Nothing Sacred (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky