Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dean a Sam jedou nakoupit věci potřebné pro zničení duchů. Sam je unesen a Dean odjíždí za Bobbym pro pomoc. Sam se probouzí ve městě, kde se objeví lidé, kteří mají také schopnosti - Andrew, Ava, Jake a Lily. Všichni se z města chtějí dostat pryč, ale poté, co to Lily zkusí, zemře. (Varan)

Recenze (4)

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A jdeme do finále a je to finále jak se sluší a patří. Objevuje se žlutooký démon, děti s nadpřirozenými schopnostmi a sám žlutooký démon hodně vysvětlí i když ne úplně všechno, na to si budeme muset ještě nějaký ten čas počkat, ale každý pak usoudí, že to je prostě geniální. Prokleté městečko kde jsou shromažďování děti se schopnostmi a velká soutěž o nejlepšího z nich jenž se má stát velkým vůdcem. Atmosféra už od začátku kdy démoni unesou Sama je opravdu výborná. Zničení motorestu a pozabíjení lovců v něm je perfektní. Dean je pořád borec a Sam to na konci schytá. Parádní, takhle nějak si představuji první díl velkého finále. Parádní atmosféra, hodně akce a několik nečekaných zvratů. Tohle je prostě 100% palba bez debat. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (5)

  • Keď sa Sam (Jared Padalecki) prebudil v neznámej dedinke, môžete si všimnúť, že bundu má vzadu špinavú, no v ďalších záberoch vyzerá byť čistá. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama