foto

Daragh O'Malley

  • nar. 25.5.1954 (65 let)
    Dublin, Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Richard Sharpe - Indické dobrodružství (TV film)
2006 Richard Sharpe - Nebezpečné poslání (TV film)
2002 Puckoon
2001 Bombmaker, The (TV film)
2000 McCready and Daughter (TV film)
Zeměpisná délka (TV film)
1999 Kleopatra (TV film)
Vendeta (TV film)
1997 Sharpova pomsta (TV film)
Sharpova spravedlnost (TV film)
Sharpovo Waterloo (TV film)
1996 Sharpova mise (TV film)
Sharpovo obléhání (TV film)
Sharpův regiment (TV film)
Shaughnessy (TV film)
1995 Ostrov hrdlořezů
Sharpova bitva (TV film)
Sharpovo zlato (TV film)
Sharpův meč (TV film)
1994 Sharpova rota (TV film)
Sharpova čest (TV film)
Sharpův nepřítel (TV film)
1993 Sharpovi střelci (TV film)
Sharpův orel (TV film)
1990 Connemara
Shoot to Kill (TV film)
1989 Day in Summer, A (TV film)
1988 Zrada (TV film)
1987 Withnail a já
1985 Blue Money (TV film)
1984 Cal
1980 Dlouhý Velký pátek

TV seriály

2011 Camelot (TV seriál)
Vera (TV seriál)
2003 The Royal (TV seriál)
2002 Profil vraha (TV seriál)
2001 In Deep (TV seriál)
On Home Ground (TV seriál)
Rebel Heart (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1998 Sedm statečných (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1989 A Fine Romance (TV seriál)
Confessional (TV seriál)
1987 Truckers (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1985 Nejvzdálenější místo na Zemi (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 Strangers (TV seriál)
Wilde Alliance, The (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)

Dokumentární

2008 The Story of the Costume Drama (TV seriál)
2007 Válečníci (TV seriál)
1997 Sharpe: The Legend - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace