foto

Derek Krantz

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Kouzelná orchidej (TV film)
Run the Tide
2015 A Walk in the Woods
2011 Black Velvet

TV seriály

2016 Mercy Street (TV seriál)
2014 The McCarthys (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Vrah v síti (S07E05)
2013 It Could Be Worse (TV seriál)
2012 Eastsiders (TV seriál)
Nashville (TV seriál)
2011 2 $ocky (TV seriál)
2008 Akta Z (TV seriál)
The Battery's Down (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace