foto

Doug McCullough

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2012 Ne/přátelé (TV film)
2011 Befriend and Betray (TV film)
Velký skok
Wishing Well (TV film)
2010 Camp Rock 2: Velký koncert (TV film)
Ledové sny
Ďáblova slza (TV film)
2008 Camp Rock (TV film)
Strom v srdci (TV film)
Tower, The (TV film)
2007 Jdi do toho (TV film)
Sestry čarodějky 2 (TV film)
Sybil (TV film)
2006 Krásky od krav (TV film)
2005 Martha Behind Bars (TV film)
Sestry čarodějky (TV film)
Tohle u nás neděláme (TV film)
2004 Pravidla lásky (TV film)
Rodinný kšeft (TV film)
Separate Peace, A (TV film)
Sníh (TV film)
Vždyť je tak mladá (TV film)
2003 Beautiful Girl (TV film)
Noví sousedé (TV film)
Pomsta je sladká (TV film)
2002 Keep the Faith, Baby (TV film)
Naše Amerika (TV film)
The Brady Bunch in the White House (TV film)
2001 Vysněný svět (TV film)
2000 Dluhopisy lásky (TV film)
Láska na první pohled (TV film)
Na nepřátelské půdě (TV film)
1998 Pan Muzika (TV film)

TV seriály

2019 Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Samé dobré věci… (S03E22)
Propojení (S03E21)
Město skla (S03E20)
další epizody (12)
Prezident v pořadí (TV seriál)
#nefunkčnísystém (S03E01)
2018 Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Erchomai (S03E10)
Familia ante omnia (S03E09)
Procházka v temnotě (S03E08)
další epizody (6)
2015 Království (TV seriál)
Oheň (S02E22)
Obléhání (S02E21)
Uprchlík (S02E20)
další epizody (4)
2013 Kráska a zvíře (TV seriál)
Date Night (S01E21)
Playing with Fire (S01E19)
Insatiable (S01E16)
další epizody (7)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
Bridesmaid Up! (S01E09)
Trapped (S01E08)
Out of Control (S01E07)
další epizody (4)
2009 Cra$h & Burn (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky