foto

Greg Walker

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 Omyl

TV seriály

2018 Titans (TV seriál)
Asylum (S01E07)
2016 Shut Eye (TV seriál)
2014 Extant (TV seriál)
Skrýš (S01E04)
2013 Vegas (TV seriál)
Sons of Nevada (E21)
Unfinished Business (E20)
Paiutes (E11)
2012 Vegas (TV seriál)
Bad Seeds (E07)
Money Plays (E02)
Pilot (E01)
2010 Transplantační jednotka (TV seriál)
A Roll of the Dice (E10)
2009 Transplantační jednotka (TV seriál)
Place of Life (E01)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)
Herní zápal (S01E03)
Akta X (TV seriál)
Empedokles (S08E17)
Jistá smrt (S08E08)
2000 Akta X (TV seriál)
Nová značka (S07E18)
1999 Krutá říše (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2002 Beze stopy (TV seriál)
Nezvěstná (S01E04)
On a ona (S01E03)
Synovy narozeniny (S01E02)

Režijní filmografie

TV seriály

2002 Beze stopy (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2013 Vegas (TV seriál)
Sons of Nevada (E21)
Unfinished Business (E20)
Past Lives (E19)
další epizody (11)
2012 Vegas (TV seriál)
Estinto (E10)
Masquerade (E09)
Exposure (E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace