foto

Julieann Getman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2009 Otčím - set dekoratér
2008 The Prince of Motor City (TV film) - set dekoratér
2007 What We Do Is Secret - set dekoratér
2006 Akeelah - set dekoratér
Pád nebes
Země zatracených - set dekoratér
2005 Americký sen - set dekoratér
2004 Slammed - set dekoratér
The Seat Filler - set dekoratér
2003 Red Roses and Petrol
2001 An American Town (TV film) - set dekoratér
Fire & Ice (TV film) - set dekoratér
One Special Moment (TV film) - set dekoratér
Sex, pochoutky a romantika - set dekoratér
2000 Falling Like This
1999 Legenda mysu pirátů - set dekoratér
Poslední let - set dekoratér

TV seriály

2021 Magnum P.I. (TV seriál) - set dekoratér
Killer on the Midnight Watch (S03E07) - set dekoratér
Tell No One (S03E06) - set dekoratér
The Day Danger Walked In (S03E05) - set dekoratér
2020 Magnum P.I. (TV seriál) - set dekoratér
First the Beatdown, Then the Blowback (S03E04) - set dekoratér
No Way Out (S03E03) - set dekoratér
Easy Money (S03E02) - set dekoratér
další epizody (13)
2019 Magnum P.I. (TV seriál) - set dekoratér
Day I Met the Devil (S02E11) - set dekoratér
Blood Brothers (S02E10) - set dekoratér
A Bullet Named Fate (S02E09) - set dekoratér
další epizody (21)
2018 Magnum P.I. (TV seriál) - set dekoratér
Bad Day to Be a Hero (S01E10) - set dekoratér
The Ties That Bind (S01E09) - set dekoratér
Die He Said (S01E08) - set dekoratér
další epizody (10)
MacGyver (TV seriál) - set dekoratér
Murdoc + MacGyver + Murdoc (S03E06) - set dekoratér
UFO + Area 51 (S02E22) - set dekoratér
Wind + Water (S02E21) - set dekoratér
další epizody (7)
2017 MacGyver (TV seriál) - set dekoratér
Bullet + Pen (S02E11) - set dekoratér
War Room + Ship (S02E10) - set dekoratér
CD-ROM + Hoagie Foil (S02E09) - set dekoratér
další epizody (19)
2016 MacGyver (TV seriál) - set dekoratér
Scissors (S01E11) - set dekoratér
Pliers (S01E10) - set dekoratér
Chisel (S01E09) - set dekoratér
další epizody (10)
Havaj 5-0 (TV seriál) - set dekoratér
Za královnu a vlast (S07E02) - set dekoratér
Hra začíná (S07E01) - set dekoratér
Šéf na prvním místě (S06E25) - set dekoratér
další epizody (17)
2015 Havaj 5-0 (TV seriál) - set dekoratér
Drsný sport (S06E10) - set dekoratér
Šaráda (S06E09) - set dekoratér
Podfukář (S06E08) - set dekoratér
další epizody (21)
2014 Havaj 5-0 (TV seriál) - set dekoratér
Riskantní čin (S05E09) - set dekoratér
Životní pojistka (S05E08) - set dekoratér
Co kdyby (S05E07) - set dekoratér
další epizody (20)
2013 Mé nové Já (TV seriál) - set dekoratér
Agent změny (S02E08) - set dekoratér
Bez pochyb (S02E07) - set dekoratér
Jediné, co jsem chtěla (S02E06) - set dekoratér
další epizody (8)
Havaj 5-0 (TV seriál) - set dekoratér
Upomínka (S04E11) - set dekoratér
Cti otce svého (S04E10) - set dekoratér
Šťastné díkůvzdání (S04E09) - set dekoratér
další epizody (24)
2012 Famílie (TV seriál) - set dekoratér
My Brother's Wedding (S03E18) - set dekoratér
Remember Me, I'm the One Who Loves You (S03E17) - set dekoratér
Tough Love (S03E16) - set dekoratér
další epizody (7)
Havaj 5-0 (TV seriál) - set dekoratér
Strážce (S03E11) - set dekoratér
Výlet do přírody (S03E10) - set dekoratér
Poslední přání (S03E09) - set dekoratér
další epizody (11)
2011 Famílie (TV seriál) - set dekoratér
Missing (S03E11) - set dekoratér
Mr. Honesty (S03E10) - set dekoratér
Sore Loser (S03E09) - set dekoratér
další epizody (13)
Havaj 5-0 (TV seriál) - set dekoratér
Podraz (S01E24) - set dekoratér
Až do konce (S01E23) - set dekoratér
Ztracená dcera (S01E22) - set dekoratér
další epizody (11)
2010 Famílie (TV seriál) - set dekoratér
Happy Thanksgiving (S02E10) - set dekoratér
Put Yourself Out There (S02E09) - set dekoratér
If This Boat Is a Rockin' (S02E08) - set dekoratér
další epizody (23)
2009 Parks and Recreation (TV seriál) - set dekoratér
Rock Show (S01E06) - set dekoratér
The Banquet (S01E05) - set dekoratér
Boys' Club (S01E04) - set dekoratér
další epizody (6)
Ztraceni (TV seriál) - set dekoratér
Je jako ty (S05E10) - set dekoratér
Namaste (S05E09) - set dekoratér
Pan La Fleur (S05E08) - set dekoratér
další epizody (10)
2008 Oaks, The (TV seriál) - set dekoratér
Las Vegas: Kasino (TV seriál) - set dekoratér
Hádej, kdo přijde na snídani (S05E15) - set dekoratér
Tajnosti, lži a porody (S05E14) - set dekoratér
Snědl bych koně (S05E12) - set dekoratér
2007 Profesionálky (TV seriál) - set dekoratér
Lucky Louie (TV seriál) - set dekoratér
Konec klauniády (E13) - set dekoratér
Las Vegas: Kasino (TV seriál) - set dekoratér
Cannonova koleda (S05E11) - set dekoratér
Vysoká cena plynu (S05E10) - set dekoratér
Můj strejda lump (S05E09) - set dekoratér
další epizody (11)
2006 Lucky Louie (TV seriál) - set dekoratér
Kim se stěhuje (E12) - set dekoratér
Louie sekl s prací (E11) - set dekoratér
Zpověď (E10) - set dekoratér
další epizody (12)
Smith (TV seriál) - set dekoratér
2001 Speaking of Women's Health (TV seriál) - set dekoratér
2000 Zátoka vášně (TV seriál)

TV pořady

2001 Lifetime Now (TV pořad) - set dekoratér
2000 Exhale with Candice Bergen (TV pořad) - set dekoratér
I've Got a Secret (TV pořad) - set dekoratér

Herecká filmografie

Filmy

2000 Dům v kraji hrůzy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky