Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Harding (Penn Badgley) se vrací z vojenské školy domů, kde na něj k jeho údivu čeká šťastně zamilovaná matka (Sela Ward) a s ní i její nový přítel. Jmenuje se David (Dylan Walsh) a s Michaelem se tak trochu znají. Postupem času začíná mít Michael z nového přehnaně ochotného obyvatele domu stále podivnější pocit. Je opravdu tak dokonalý, jak ho vidí matka, nebo snad skrývá i svou temnější tvář? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (225)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Já nevím, tak nějak to plynulo, plynulo, najednou se něco začalo dít a přišli titulky. Líbí se mi, že tam nemáme skutečně brutální vraždy, ale že to šlo i bez toho, což mě překvapilo. Mohlo to však být o dost napínavější, zvlášť, když jsem věděl, co se bude dít dál. Jo, on je to remake! Takto nebudu počítat jako mínus. Byl bych dal čtyři, nebýt toho neuvěřitelně předpokládaného konce. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

V žádném případě se nejedná o horor !!! Na to je tam málo krve, napětí, lekaček apod. Toto je stoprocentní thriller, který se snaží budovat atmosféru hezky pomaličku až do drtivého konce. Jen velká škoda, že se zde ničeho drtivého nedočkáme. Tohle je totiž úplně obyčejná, ničím nezajímavá pohádka o zlém tatínkovi, která spíš zklame než potěší. Zklame především hloupými a ohranými momenty a postupy (SPOILER: máme záběr na matku, která se snaží vylovit z bazénu deštník, v druhém záběru se ta matka se strachem rozhlíží všude okolo sebe a nikdo tam samozřejmě není, třetí záběr je na bazén a ve čtvrtém se matka otočí a hups: půl metru za ní stojí killer a bác, je po mamce). Takových momentů je tam až směšně mnoho a celý to zazdí ještě tuctový konec. Celkově pro mě opravdu zklamání a 2 hvězdičky snad jen ze soucitu. ()

Reklama

F.man 

všechny recenze uživatele

Poměrné nuda. Člověk by čekal, že si remake odnese to nejlepší z klasiky a přidá něco svého díky aktuálnosti. No a zrovna na případě otčíma, by to mohlo být, vzhledem k celosvětovému trendu rozvodů hodně zajímavé. Že by to ale nějak dopadlo... Hlavní problém je v tom, že Nelson McCormick je špatný režisér. Snímek uplně zbytečně střídá tempa a ukazuje prázdné okamžiky aby pak zamlčel některé docela důležité. S tím tempem to mohl být záměr (cool hudba a stylové záběry při snímání mladých vs. pomalejší atmosférické záběry na otčíma a matku), který ale vůbec nefunguje. Naopak solidně ruší. McCormicka nepodrželi ani scénáristé, kteří bohužel flákají jednu botu za druhou a plácají klišé vedle klišé. Takže ze zajímavého konceptu toho vlastně moc nezůstalo. 1 - 2 hvězdy, ale díky slušnému Dylanu Walshovi, dejme tomu dvě. Who am I here? ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Pamätam si, ze v casoch ked som prvykrat videl OTCIMA (1987 a 1989) s Terry O´Quinnom, ma tieto filmy o nepolapitelnom psychopatovi vrazdiacich rodin a ludi v ich okoli velmi bavili a velku ulohu v tom vtedy zahral samotny skvely O´Quinn, avsak tento remake uz nemal to caro, aj napriek tomu, ze mi to pripadalo skoro ako kopia filmov, len prisposobene do dnesnej doby mobilnych telefonov a internetu. Mozno to sposobilo to, ze za poslednych 20 rokov som uz videl prilis vela podobnych filmov, takze ma tento uz nemohol tak ocarit, ako na zaciatku 90-tych rokoch. Dost mi pripominal aj DISTURBIU (2007) s LaBeoufom, ale na rozdiel od Otcima bol film trosku humornejsi, tym teda zabavnejsi so stupnujucim napätim a s este lepsim scenarom. Skoda, cakal som od tohto Otcima skvely psychac, ale moc sa nevydaril, cim nechcem povedat, ze by ma nudil, ale staci na jedno pozretie. ________ Dylan Walsh - (David Harris) +++ Sela Ward - (Susan Harding) +++ Penn Badgley - (Michael Harding) +++ Amber Heard - (Kelly Porter) +++ Sherry Stringfield - (Leah) +++ Paige Turco - (Jackie Kerns) +++ Jon Tenney - (Jay Harding) +++ ()

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem v solidní thriller, ale dočkal jsem se jakéhosi kleštěnce, který by mohl sloužit jako polopatické instruktážní video pro ty natvrdlejší studenty prvního ročníku filmové režie. K tomu mizerně volená hudba a otravný střih. Jedinými plus jsou představitel hlavní role a kupodivu i permanentně napjatá atmosféra. 45% ()

Galerie (67)

Zajímavosti (4)

  • Videohra, kterou hrajou Michael (Penn Badgley) a Sean (Braeden Lemasters), se jmenuje "Burnout Paradise". (henrycruel)
  • Scéna, ve které David (Dylan Walsh) strhne sprchový závěs poté, co je bodnut do krku, je odkazem na film Psycho (1960). (henrycruel)

Reklama

Reklama