foto

Emily Silver

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 The Flash (TV seriál)
Shade (S03E06)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvá v mělkém hrobě (S11E14)
2015 Sběratelé kostí (TV seriál)
Skandál v senátu (S11E06)
Mrtvá u potoka (S10E17)
2014 Finding Carter (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Ztracená v cizí zemi (S10E06)
Zamrzlý případ (S09E21)
2013 Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt gymnastky (S09E11)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
2011 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Proposal (E16)

Producentská filmografie

TV seriály

2016 The Flash (TV seriál)
The New Rogues (S03E04)
Magenta (S03E03)
Paradox (S03E02)
další epizody (4)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2015 Finding Carter (TV seriál)
Atonement (S02E24)
The Sheltering Sky (S02E23)
The Corrections (S02E22)
další epizody (24)
2014 Finding Carter (TV seriál)
One Hour Photo (S01E12)
The Long Goodbye (S01E11)
Love Story (S01E10)
další epizody (12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace