foto

Vladislav Strželčik

  • nar. 31.1.1921
    Petrohrad, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 11.9.1995 (74 let)
    Petrohrad, Rusko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Provincialnyj benefis
Vladimir Svjatoj
1992 Tarťuf (TV film)
1991 Blázni
1987 Zagon
1986 Isključenija bez pravil (TV film)
Licom k licu
Tajna Sněžnoj korolevy (TV film)
1984 Iduščij sledom
Vremja otdycha s subboty do ponědělnika
Čas přání
1982 Ostrov pokladů (TV film)
1981 Fakty minuvshego dnya
V týlu nepřítele
1980 Blagočestivaja Marta (TV film)
Moj papa - idealist
1979 Poéma o křídlech
1978 Chanuma (TV film)
Otec Sergej
1977 Blokáda
Fronta v týlu
Směšnyje ljudi
Ženitba
1976 Pověsť o neizvestnom akťore
Prestuplenie
Těatralnyje istorii
Vsegda so mnoju
1975 Dokud srdce bije
Osvobození Prahy
1974 Blokáda
Istoki
Únos číslo třináct
1973 Dny zrady I.
Dny zrady II.
Moja suďba
Otkrytaja kniga
1972 Privalovskije milliony
Vizit vežlivosti
1971 Korona Rossijskoj imperii, ili Snova něulovimje
Osvobození III - Směr hlavního úderu
Osvobození IV - Bitva o Berlín
Osvobození V - Poslední úder
1970 Konec atamana
1969 On byl ne odin
Osvobození
Osvobození II - Průlom
Čajkovskij
1968 Osvobození I - Ohnivá duha
Vesna na Odere
1967 Major Vichr
Na dikom berege
Vojna a mír
Vojna a mír III: Rok 1812
Vojna a mír IV: Pierre Bezuchov
1966 Vojna a mír II: Nataša Rostovová
1965 Gibel eskadry
Kak vas teper nazyvat?
Vojna a mír I: Andrej Bolkonskij
1964 Granatovyj braslet
1960 Leningradské nebe I.
Leningradské nebe II.
Vzkříšení
1959 Dostigaev i drugie
1958 Andrejka
Deset dnů
1957 Bouře nad Baltem
Rjadom s nami
1953 Ljubov Jarovaja
Nepřátelé
Sluga dvukh gospod (divadelní záznam)
1952 Přelom
1949 Akademik Pavlov

TV seriály

1991 Dělo Suchovo-Kobylina (TV seriál)
1987 Námořní kadeti, vpřed! (TV seriál)
1974 Solomennaja šljapka (TV seriál)
1969 Pobočník jeho Excelence (TV seriál)

Dokumentární

1958 Kočubej

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace