foto

Ida Sovová

  • nar. 9.1.1986 (31 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Definice lásky (TV film)
2010 Obraz Doriana Graye (divadelní záznam)
2009 Protektor
2008 Note, The
2005 Příběhy obyčejného šílenství

TV seriály

2013 Sanitka 2 (TV seriál)
2011 Aféry (TV seriál)
2009 Přešlapy (TV seriál)
2007 Světla pasáže (TV seriál)
2005 Dobrá čtvrť (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace