foto

Fred Stuthman

  • nar. 27.6.1919
    Long Beach, California, USA
  • zem. 7.7.1982 (63 let)
    Santa Monica, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Kangaroos in the Kitchen (TV film)
Mae West (TV film)
1981 Cheaper to Keep Her
Soukromá očka
1979 Náš syn Ronchie (TV film)
Palebná síla
Útěk z Alcatrazu
1978 Dar lásky (TV film)
1977 Generál MacArthur
Jiný muž, jiná šance
Martinelli, Outside Man (TV film)
Napůl drsňák
Raggedy Ann & Andy: A Musical Adventure
Sentinel
Smrtelný zásah (TV film)
Smutní hrdinové
The Bad News Bears in Breaking Training
1976 Maratónec
Televizní společnost
1975 Reincarnation of Peter Proud, The
W.W. and the Dixie Dancekings
1974 For Pete's Sake
Groove Tube, The

TV seriály

1982 Modrá a šedá (TV seriál)
1981 Bret Maverick (TV seriál)
Father Murphy (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1980 Here's Boomer (TV seriál)
It's a Living (TV seriál)
Tenspeed and Brown Shoe (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
Night Horrors (S01E15)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
Follow That Still (S02E15)
M*A*S*H (TV seriál)
Sny (S08E22)
1979 Hello, Larry (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
Kořeny (TV seriál)
Part V (1932–1933) (E05)
1978 Taxi (TV seriál)
WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1977 Carter Country (TV seriál)
Eight Is Enough (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
Soap (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
Most Wanted (TV seriál)
The Adams Chronicles (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1962 Jeepers Creepers Theater (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1962 Jeepers Creepers Theater (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1962 Jeepers Creepers Theater (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky