foto

Roger Brierley

  • nar. 2.6.1935
    Bramhall, Cheshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 23.9.2005 (70 let)
    Westminster, City of Westminster, London, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 In Denial of Murder (TV film)
2002 Ali G Indahouse - Film
Ella a její matky (TV film)
Innocents (TV film)
Jak na věc
2001 Bodywork
2000 My Fragile Heart (TV film)
Uctívači temnot
1999 C. Cooksonová: Tilly Trotterová (TV film)
1998 Jinnah
Monk Dawson
This Could Be the Last Time (TV film)
1997 Jak si usteleš... (TV film)
Sex & Chocolate (TV film)
1996 Rošťák Beaumarchais
Vanishing Man, The (TV film)
1995 Nebezpečná dáma
1994 Obchodní záležitost
Victoria Wood: Live In Your Own Home
1990 Killing Dad or How to Love Your Mother
1988 Ryba jménem Wanda
Very British Coup, A (TV film)
1987 When We Are Married (TV film)
1985 Pyramida hrůzy
1983 Hříšnice
Noční vlak k vraždě
1980 Superman 2
1976 Out of the Trees (TV film)
1975 Touch of the Casanovas, A (TV film)

TV seriály

2005 The New Worst Witch (TV seriál)
2004 Deník Alana Clarka (TV seriál)
The Brief (TV seriál)
2003 MI5 (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
2002 Footballers' Wives (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vražedný závod (S05E04)
2000 Moje rodina (TV seriál) - herec, a.z.
1999 Lucy Sullivanová se vdává (TV seriál)
1998 Mosley (TV seriál)
1997 Spark (TV seriál)
Vanishing Man, The (TV seriál)
Wing and a Prayer (TV seriál)
1996 Expert Witness (TV seriál)
Legacy of Reginald Perrin, The (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
Kavanagh QC (TV seriál)
The Buccaneers (TV seriál)
1994 Seaforth (TV seriál)
1993 Goodnight Sweetheart (TV seriál)
If You See God, Tell Him (TV seriál) - herec, a.z.
Mr. Bean (TV seriál)
Pan Bean v pokoji 426 (E08)
1991 Bottom (TV seriál)
Parnell & the Englishwoman (TV seriál)
Salón Eliott (TV seriál)
1990 Jeeves and Wooster (TV seriál)
She-Wolf of London (TV seriál)
1989 Capstick's Law (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Victoria Wood (TV seriál)
1988 Campaign (TV seriál)
First of the Summer Wine (TV seriál)
Hard Cases (TV seriál)
Kind of Living, A (TV seriál)
London's Burning (TV seriál)
The Franchise Affair (TV seriál)
1987 Ffizz (TV seriál)
Rockliffe's Babies (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Call Me Mister (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Inside Story (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Late Starter (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Victoria Wood: As Seen on TV (TV seriál)
1984 Cockles (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Cleopatras, The (TV seriál)
1982 Q.E.D. (TV seriál)
Shine On Harvey Moon (TV seriál)
Something in Disguise (TV seriál)
Wood and Walters (TV seriál)
1981 Maybury (TV seriál)
Only Fools and Horses.... (TV seriál)
Seconds Out (TV seriál)
1980 Glamour Girls, The (TV seriál)
1979 Kids (TV seriál)
Minder (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Telford's Change (TV seriál)
To the Manor Born (TV seriál)
Neskutečné historky (TV seriál)
Roger, příslušník vládnoucí třídy (S02E03)
1978 3-2-1 (TV seriál)
Armchair Thriller (TV seriál)
Pennies from Heaven (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
Wilde Alliance, The (TV seriál)
1976 Fall and Rise of Reginald Perrin, The (TV seriál)
Howerd Confessions, The (TV seriál)
1975 Get Some In! (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
Shades of Greene (TV seriál)
1974 Affairs of the Heart (TV seriál)
Not on Your Nellie (TV seriál)
Rising Damp (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Bowler (TV seriál)
So It Goes (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Sykes (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
1970 His and Hers (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
The Goodies (TV seriál)
The Mating Machine (TV seriál)
1969 Dustbinmen, The (TV seriál)
Gnomes of Dulwich, The (TV seriál)
Hadleigh (TV seriál)
In Loving Memory (TV seriál)
1968 Nearest and Dearest (TV seriál)
Ooh La La! (TV seriál)
1967 Man of our Times, A (TV seriál)
1965 Hereward the Wake (TV seriál)
Worker, The (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
The Likely Lads (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1957 Nicholas Nickleby (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1998 The Best of British (TV seriál) - a.z.
1988 God's Frontiersmen (TV seriál)

TV pořady

1994 Lenny Henry Show, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace