foto

Carl-Heinz Schroth

  • nar. 29.6.1902
    Innsbruck, Rakousko-Uhersko
  • zem. 19.7.1989 (87 let)
    Mnichov, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Geld macht nicht glücklich (TV film)
Jakob oder Liebe hört nicht auf (TV film)
Seine beste Rolle (TV film)
1988 Ede und das Kind (TV film)
Spätes Glück nicht ausgeschlossen (TV film)
1987 Fälscher, Der (TV film)
Lang soll er leben (TV film)
1986 Geheimnis von Lismore Castle, Das (TV film)
1984 Er-Götz-liches (TV film)
Heiraten ist immer ein Risiko (TV film)
1980 Die Alten kommen (TV film)
Wer anderen eine Grube gräbt (TV film)
1978 Ein Hut von ganz spezieller Art (TV film)
1976 Hund im Hirn (TV film)
1974 Strychnin und saure Drops (TV film)
1972 Seltsamen Abenteuer des geheimen Kanzleisekretärs Tusmann, Die (TV film)
1967 Neapolitanische Hochzeit (TV film)
1966 Das Experiment (TV film)
Das Ganz große Ding (TV film)
Die Geschichte des Rittmeisters Schach von Wuthenow (TV film)
1965 Nachruf auf Egon Müller (TV film)
Tu das nicht, Angelika (TV film)
Unsterblichkeit mit Marschmusik (TV film)
1963 Die Rache des Jebal Deeks (TV film)
Grotte, Die (TV film)
Orden für die Wunderkinder (TV film)
1962 Annoncentheater - Ein Abendprogramm des deutschen Fernsehens im Jahre 1776 (TV film)
Cécile... oder Die Schule der Väter (TV film)
1961 Der Strafverteidiger (TV film)
Familienpapiere (TV film)
Zauber der Jugend (TV film)
1960 Das hab ich in Paris gelernt
Der eingebildete Kranke (TV film)
1959 Liebe auf krummen Beinen
1958 Dr. med. Hiob Praetorius (TV film)
Unser Herr Vater (TV film)
1957 Mammis Wanderjahre (TV film)
1955 Wenn der Vater mit dem Sohne
Wie werde ich Filmstar?
1954 Die Stadt ist voller Geheimnisse
Mädchen mit Zukunft
1953 Vergiß die Liebe nicht
Žádný strach před velkými zvířaty
1952 Hlas toho druhého
Tanzende Sterne
1951 Die Dubarry
1950 Die Sterne lügen nicht
Eine seltene Geliebte
Export in Blond
Furioso
Meine Nichte Susanne
Schatten der Nacht
Schatten des Herrn Monitor, Der
Vier Treppen rechts
1949 Der große Fall
Derby
Die letzte Nacht
Freunde meiner Frau, Die
1948 Frech und verliebt
Morituri
1947 Geld ins Haus
1945 Das Mädchen Juanita
Šiva a šibeniční kvítek
1941 Ins Grab kann man nichts mitnehmen (3. Fassung)
Krach im Vorderhaus
1937 Gauner im Frack
Korálová princezna
1931 Kongres tančí
1922 Nathan, der Weise

TV seriály

1986 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Der Mann mit dem Koffer (S01E17)
1983 Jakob und Adele (TV seriál)
1981 Einfach Lamprecht (TV seriál)
1977 Sonne, Wein und harte Nüsse (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1972 Alexander Zwo (TV seriál)
1969 Alle Hunde lieben Theobald (TV seriál)
1965 Intercontinental-Express (TV seriál)

Dokumentární

2011 Orta San Giulio - Sacro Monte - Isola di San Giulio - a.z.

Divadelní záznam

1982 Sonny Boys (divadelní záznam)
1965 Das Traumhaus (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Host

TV pořady

1980 Heut' abend (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky