foto

Thomas Chemnitz

  • nar. 1963

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Balón
2017 Der Gutachter - Ein Mord zu viel (TV film)
Zmatkářky: Každé řešení má svůj problém (TV film)
2007 Video Kings
2005 Nepohodlný
1997 Rote Schakal, Der (TV film)
1996 Im Rausch der Liebe (TV film)

TV seriály

2017 Babylon Berlín (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Wer Wind sät (S16E18)
2015 Deutschland 83 (TV seriál)
2014 Kriminalista (TV seriál)
Zmařený život (S10E04)
2013 Binny a duchové (TV seriál)
2009 Flemming (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
Schloss Einstein (TV seriál)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
1995 Das Schwein - Eine deutsche Karriere (TV seriál)

Dokumentární

2018 Die Hälfte der Welt gehört uns - Als Frauen das Wahlrecht erkämpften (TV film)
2013 Ženy, které tvořily historii (TV seriál)
2012 Vom Reich zur Republik - Europas letzter Sommer (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky