foto

Thomas Chemnitz

  • nar. 1963
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Balón
Sie hatten keine Wahl: The Victory of Women (TV film)
2017 Der Gutachter - Ein Mord zu viel (TV film)
Zmatkářky: Každé řešení má svůj problém (TV film)
2007 Video Kings
2005 Nepohodlný
1997 Rote Schakal, Der (TV film)
1996 Im Rausch der Liebe (TV film)

TV seriály

2015 Deutschland 83 (TV seriál)
2014 Kriminalista (TV seriál)
Zmařený život (S10E04)
2013 Binny a duchové (TV seriál)
2009 Flemming (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
Schloss Einstein (TV seriál)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
1995 Das Schwein - Eine deutsche Karriere (TV seriál)

Dokumentární

2013 Ženy, které tvořily historii (TV seriál)
2012 Vom Reich zur Republik - Europas letzter Sommer (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace