foto

Fred Liewehr

  • nar. 17.1.1909
    Nový Jíčín, Rakousko-Uhersko
  • zem. 19.7.1993 (84 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Anna
1986 Der Unbestechliche (TV film)
1977 Der Unverbesserliche (TV film)
1976 Armut (TV film)
Muff, Der (TV film)
Raub der Sabinerinnen, Der (TV film)
1975 Viel Lärmen um nichts (TV film)
1974 Das Land des Lächelns
1973 Abenteuer eines Sommers
1972 Weh dem, der lügt (TV film)
1971 Kaiser Karls letzte Schlacht (TV film)
1970 Das Kamel geht durch das Nadelöhr (TV film)
Passion eines Politikers (TV film)
1969 Das weite Land (TV film)
Fink und Fliederbusch (TV film)
Ludwig auf Freiersfüßen - a.z.
1967 Wenn Ludwig ins Manöver zieht
1966 Boccaccio (TV film)
König Ottokars Glück und Ende (TV film)
Onkel Filser - Allerneueste Lausbubengeschichten
1965 An der Donau, wenn der Wein blüht
Der eingebildete Kranke (TV film)
Tante Frieda - Neue Lausbubengeschichten
1964 Briefe eines toten Dichters (TV film)
Heinrich VI (TV film)
Hilfe, meine Braut klaut
1962 Hochzeitsnacht im Paradies
Nicht zuhören, meine Damen! (TV film)
Professor Bernhardi (TV film)
Soiree im Schönbrunner Schloßtheater (TV film)
Valnocha, der Koch (TV film)
1961 Das Salzburger große Welttheater (TV film)
1960 Don Carlos
Gustav Adolfs Page
1958 Der veruntreute Himmel
Im Prater blüh'n wieder die Bäume
1955 Götz von Berlichingen
1954 Das Licht der Liebe
Mládí královny Viktorie
1953 Der Feldherrnhügel
1952 1. April 2000
1951 Maria Theresia
1950 Das Kind der Donau
1949 Wiener Mädeln
1948 Der Engel mit der Posaune
1943 Späte Liebe
1942 Brüderlein fein
Vídeňská krev
1939 Nesmrtelný valčík
1935 Jana

TV seriály

1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1975 Des Christoffel von Grimmelshausen abenteuerlicher Simplicissimus (TV seriál)
1973 Hallo - Hotel Sacher... Portier! (TV seriál)
1972 Fritz Muliar Schau (TV seriál)
1968 Ein Lied aus Wien (TV seriál)

Dokumentární

1973 Der große Zauberer - Max Reinhardt (TV film)
1959 Maria Stuart
1952 Symphonie Wien
1948 Leckerbissen - a.z.

Host

TV pořady

1968 Seniorenklub (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky