foto

Gordon Masten

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Badge, The
Enragés
2013 L'Extravagant voyage du jeune et prodigieux T.S. Spivet
2012 Apartment 1303
The Words
2011 Zdrojový kód
2010 Svůdníci žen
2008 Tajemství rodinného sídla (TV film)
2007 Beze mě: Šest tváří Boba Dylana
Black Swarm (TV film)
Killing Zelda Sparks
Tracey: Fragmenty
2006 La vie secrète des gens heureux
2005 Ohnivé nebe (TV film)
2004 Den poté
Miluj mě, prosím
2003 Chasing Holden
Mambo italiano
2002 Odyssée d'Alice Tremblay, L'
2001 Bláznivá svatba
Vražedné sny
2000 Rats and Rabbits
Stardom
1999 Indián
Maximální turbulence
Monet: Shadow and Light (TV film)
1998 Prachy k likvidaci
1997 Dobrodružství Malého Indiána
Pirates and the Prince, The - a.z.
Ve stínu medvěda (TV film)
1996 Karmina
Souboj cti
Všechno za život (TV film)
1995 Butterbox Babies
Damoklův meč
Nesahejte na duhu
1994 Santa Claus
TekWar II (TV film)
TekWar: TekJustice (TV film)
1993 Smrtící únik (TV film)
Soused
1992 Lapse of Memory
Mapa lidského srdce
Stín vlka
Ďábelská frekvence
1991 Přísně tajné prázdniny
1990 Stanley a Iris
The Thriller (TV film)
1988 Something About Love
1987 A Child's Christmas in Wales (TV film)
1986 Alex: The Life of a Child (TV film)
Busted Up
Chlapec v modrém

TV seriály

2018 En tout cas (TV seriál)
2017 Lâcher prise (TV seriál)
A Change of Scenery (S01E11)
Turning the Page / The Next Chapter (S01E07)
2008 Collection Fred Vargas (TV seriál)
Sous les vents de Neptune (E01)
2006 Bethune (TV seriál)
2002 Asbestos (TV seriál)
2000 Willie (TV seriál)
1996 My Hometown (TV seriál)
Wind at My Back (TV seriál)
1991 Cesta do Avonlea (TV seriál)
It's Just a Stage (S02E11)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)
Captain N & the Adventures of Super Mario Bros. 3 (TV seriál)
Cesta do Avonlea (TV seriál)
The Blue Chest of Arabella King (S01E12)
Piggsburg Pigs! (TV seriál)
1989 Garbage Pail Kids (TV seriál)
1988 RoboCop: The Animated Series (TV seriál)
1987 Dinosaucers (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
Čaroděj ze země Oz (TV seriál)
1986 Campbellovi (TV seriál)
1985 Droids (TV seriál)
1982 The Edison Twins (TV seriál)
1981 Seeing Things (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky