foto

Brian Jordan Alvarez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Are You Still Singing?
Grandmother's Gold
Stuck
2017 Everything is Free
2016 Paco
The Happys
2010 Consent
2009 Herpes Boy

TV seriály

2020 Social Distance (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Filthy Phil, Part I (S11E12)
Of Mouse and Men (S11E10)
Bi-Plane (S11E09)
další epizody (4)
2019 Grand Hotel (TV seriál)
Long Night's Journey Into Day (E08)
Spešl (TV seriál)
Kapitola tři: Tři koláčky (E03)
Chyťte ho! (TV seriál)
Should Not Throw Stones (S03E07)
Tomorrow They Light Me On Fire (S03E06)
The Stick (S03E05)
další epizody (7)
Will a Grace (TV seriál)
Eat, Pray, Love, Phone, Sex (S11E01)
The Things We Do for Love (S10E17)
Supreme Courtship (S10E14)
další epizody (4)
2018 Grace a Frankie (TV seriál)
Krysy (S04E12)
Will a Grace (TV seriál)
Where in the World Is Karen Walker? (S10E02)
The West Side Curmudgeon (S10E01)
It's a Family Affair (S09E16)
2017 Chyťte ho! (TV seriál)
Blue Pages (S01E10)
Turnaround (S01E09)
2016 The Gay and Wondrous Life of Caleb Gallo (TV seriál)
The Great Indoors (TV seriál)
No Bad Ideas (E05)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Thirty-Three (S02E11)
2 $ocky (TV seriál)
A film z osmdesátek (S06E03)
2015 Rodinka na kousky (TV seriál)
Interruptus Date Breast Movin' (S01E02)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Thirty (S02E08)
Chapter Twenty-Nine (S02E07)
Chapter Twenty-Eight (S02E06)
Nouzové přistání (TV seriál)
Cleveland Calendar Girls (S06E18)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)

Dokumentární

2019 Web Series: The Movie

Režijní filmografie

Filmy

2018 Grandmother's Gold
2017 Everything is Free
2011 A November

TV seriály

2016 The Gay and Wondrous Life of Caleb Gallo (TV seriál)

Dokumentární

2019 Web Series: The Movie

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Grandmother's Gold
2017 Everything is Free

TV seriály

2016 The Gay and Wondrous Life of Caleb Gallo (TV seriál)

Dokumentární

2019 Web Series: The Movie

Producentská filmografie

Filmy

2018 Grandmother's Gold
2017 Everything is Free

TV seriály

2016 The Gay and Wondrous Life of Caleb Gallo (TV seriál)

Dokumentární

2019 Web Series: The Movie

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Grandmother's Gold

TV seriály

2016 The Gay and Wondrous Life of Caleb Gallo (TV seriál)

Dokumentární

2019 Web Series: The Movie

Skladatelská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky