Reklama

Reklama

Rodinka na kousky

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2019), 27 h 45 min (Minutáž: 20–22 min)

Tvůrci:

Justin Adler

Hudba:

Rob Simonsen

Hrají:

Colin Hanks, Betsy Brandt, Thomas Sadoski, Dan Bakkedahl, Angelique Cabral, James Brolin, Dianne Wiest, Zoe Lister Jones, Niall Cunningham, Holly J. Barrett (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(79)

Obsahy(1)

Rodinka na kousky je komedie o velké, šťastné rodině a veselých, nepříjemných a hlavně nezapomenutelných okamžicích jejího života, jak je vidí jednotliví členové rodiny. (Viacom)

Videa (2)

Trailer

Recenze (12)

tranquill 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to na principu Takové moderní rodinky, jejíž genialitu sice nedosahuje, ale i tak se u bláznivých kousků každého kousku rodiny výborně bavím :-) ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Po 8 dílech už bych se snad ustálil na 4*. Skvělý sitcom, oživení trochu skomírajícího druhu, který bohužel střídá trapnější fáze s geniálními slzy-rvoucími díly. ()

Reklama

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Po Modern Family další povedený rodinný sitcom. Každá epizoda rozdělena na čtyři kratší příběhy. Obsazení povedené. Seriál vtipný a stále baví i při čtvrté sérii. 75% ()

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Po pilotu zatím hodnotit nebudu, ale samotna premisa a snaha o prekopani klasickeho sitcomoveho zanru je mi hodne sympaticka a na dalsi dily se urcite tesim. Pokud tvurcum tohle tempo vydrzi, mohla by to byt stejne prijemna stalice jako Modern Family. EDIT: Po trech dilech dam s klidem 4 hvezdy. Napad stvorit kazdy dil ze ctyr epizod vzajemne propojenych postav me bavi naramne. Vse totiz rychle odsypa, neni cas na zbytecny provareny vtipy, kazda scenka je vypointovana a diky tomu ma clovek pocit, ze misto dvaceti klasickych serialovych minut jich sledoval jenom deset a to myslim jako lichotku. ()

Galerie (1 541)

Reklama

Reklama