foto

Kim Wilcox

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2017 Silnější
2014 Foreclosure
The Humbling
Začít nanovo
2013 Ass Backwards
2012 Nobody Walks
Nous York
The Discoverers
1998 Farmhouse, The

TV seriály

2019 Reprisal (TV seriál)
2018 Deadly Class (TV seriál)
Reagan Youth (E01)
2017 Stranger Things (TV seriál)
Kapitola devátá: Brána (S02E09)
Kapitola osmá: Ovladač mysli (S02E08)
Kapitola sedmá: Ztracená sestra (S02E07)
další epizody (5)
2015 Mr. Robot (TV seriál)
Sirens (TV seriál)
Sub-Primal Fears (S02E13)
No Love (S02E12)
Six Feet Over/Under (S02E11)
další epizody (13)
2012 Šéf (TV seriál)
True Enough (S02E10)
Clinch (S02E09)
Consequence (S02E08)
další epizody (10)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky